Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Sorin Hangan: ”Domnule primar vă cer să reconfigurați prioritățile: orașul are și alte probleme decât pârtia de schi”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderul consilierilor locali liberali Sorin Hangan îi cere primarului Ovidiu Crețu să schimbe prioritățile bugetare ale Bistriței, un oraș cu un buget constant de 50 milioane de euro,  risipiți pe false priorități.  Hangan atrage atenția că municipalitatea se încăpățânează să pietruiască în loc sa asfalteze și mai ales că pierde o perioadă favorabilă pentru investiții care să aducă dezvoltare:”  Trebuie să ieșim din această ipocrizie. Prea le vindem gogoși bistrițenilor și prea mult îi ducem cu vorba, domnule primar Ovidiu Crețu. Urmăresc atent și activitatea viceprimarului Niculae și vedem doar imagine și iar imagine” atrage atenția Sorin Hangan conducerii municipalității într-o postare pe facebook.
”Avem un buget constant în ultimii ani, de aproximativ 50 milioane euro și nu facem nimic. Și nu accept replici și exemple cu repetarea la nesfârșit a faptului că am adus bani europeni. Am adus, da, de zece ori mai puțini decât Oradea sau Alba Iulia. Despre asta e vorba. Și toate comunele din România au adus, pentru că nu este greu de scris un proiect. Dar ce facem cu bugetul local, domnule primar? Ce faceți cu banii? 
Pentru pârtie ați luat credite deși ați zis că n-o să luați niciodată credite. 
Câți ani o să mai pietruiți străzi? Am crezut că renunțăm la această soluție, dacă îi putem spune soluție. Adică pietruim în fiecare an sau asfaltăm o dată la zece ani?

Liderul PNL atrage atenția că s-au pierdut mult prea mulți bani și resurse umane  pentru proiectele personale ale conducătorului primăriei, singurele urmărite cu strictețe și le recomandă celor care conduc să se aplece celorlalte multe alte probleme ale Bistriței și mai ales să asculte și vocea celor care nu i-au dat votul:
”Este inadmisibil că pierdem o perioadă favorabilă realizării unor investiții care să aducă dezvoltare. Șase zile de schi dintr-un an nu aduc nici turiști, nici bani. 
Ce putem să le spunem bistrițenilor care locuiesc pe străzi neasfaltate și plătesc de mulți ani taxe și impozite? Nu avem o planificare, nu avem un buget multianual pentru modernizarea străzilor 
Nu mai amintesc celelalte probleme (la fel de importante), dar vă cer domnule primar să vă reconfigurați prioritățile. Nu e eficient ca un întreg aparat să fie conectat doar la proiectele personale pe care le-ați urmat cu strictețe. Orașul are și alte probleme. Dați-ne ocazia să vă sprijinim. Știu că aveți majoritate dar asta nu înseamnă că ceilalți bistrițeni, în afara celor 16000 mii care v-au dat votul, nu merită să fie reprezentați. Până la urmă Bistrița are 80000 de locuitori și dacă un singur bistrițean dacă are o idee bună, merită sprijinit.” a mai spus președintele PNL Bistrița.

Share.

About Author

Lasă un comentariu