Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Traficul feroviar a fost deblocat vineri între Salva și Vișeul de Sus după ce joi seara a deraiat un tren de marfă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: CFR anunță că circulația feroviară pe secția Dealul Ștefăniței și Fiad a fost redeschisă vineri, 16 martie la ora 11.50, în condiţii de siguranţă. Anterior la ora 8,00 Compania a informat pe site-ul său că pasagerii trenurilor pe secția Sighetul Marmației-Beclean pe Someș sunt transbordați cu autobuze după care sunt preluați de garniturile care circulă în zonă.

Cenrul Infotrafic al poliției române nu a ridicat însă avertizarea postată cu o seară înainte la ora 21,00

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un tren de marfă care transporta cherestea a deraiat joi seara, în jurul orelor 21,00 în zona Stației Dealul Ștefăniței, între stațiile Săcel și Beclean. Trenul avea conform informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic al Poliției Române 38 de vagoane încărcate, iar o defecțiune la unul dintre vagoane ar sta la originea deraierii. Nu s-au înregistrat victime, însă pasagerii trenurilor de linie au fost transbordați cu autobuzele” a precizat INFOTRAFIC.

Problema este însă că îndepărtarea efectelor deraierii și remedierea căii ferate vor lua mai mult de 48 de ore, timp în care pasagerii mai multor trenuri dinspre Maramureș vor trebui să urce în autobuze pentru a-și putea continua călătoria. După ora 3 dimineața și la 8 dimineața în zonă vor ajunge două garnituri de lung parcurs printre care și  Sighet-Timișoara.

În urmă cu 6 ani deraierea unui tren de marfă încărcat cu bușteni în zona Salva a dus la blocarea a 5 trenuri de linie iar calătorii au fost nevoiți și atunci să parcurgă cu autobuzul o porțiune de drum

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu