Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Marșul pentru Viață adună sâmbătă toate confesiunile din Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Organizatorii Marșului pentru Viață, o manifestare organizată la Bistrița an de an în preziua Bunei Vestiri va aduna anul acesta reprezentanții tuturor confesiunilor din oraș, anunță preotul ortodox dr. Ioan Marius Pintican. Acesta îi invită pe că cei care doresc să participe  sâmbătă, 25 martie  de la ora 16,00 în curtea Protopopiatului Ortodox iar traseul pe care se va organiza deplasarea este:  Pietonalul Liviu Rebreanu, Strada Gheorghe Şincai, Bulevardul Independenţei, până la Biserica Sfânta Ana de la Big, unde va fi ținută o slujbă de pomenire pentru toţi copiii nenăscuţi.

De altfel tema Marşului pentru viaţă 2018 este pusă sub genericul: O lume pentru viaţă!: Pentru a oferi o mărturie vie despre importanța și sensul creștin al vieții umane, organizăm şi anul acesta Marşul pentru viaţă, care se află la a cincea ediţie în municipiul Bistriţa. O noutate şi o bucurie pentru noi, ca organizatori, este că acum ni se alătură toate confesiunile din oraşul nostru, conştientizând faptul că toţi suntem responsabili pentru viaţă” explică prelatul ortodox în invitația la marșul din 25 martie.

”Așadar, tineri, părinţi, copii şi adulţi, vă adresăm îndemnul de a participa în număr cât mai mare la Marșul pentru viață, sâmbătă 24 martie ora 16:00, în curtea Protopopiatului Ortodox, pentru a promova cel mai mare dar oferit omului: VIAŢA!” este îndemnul părintelui Ioan Marius Pintican, unul dintre organizatorii acțiunii.

La marșul de anul trecut au participat sute de bistrițeni, între care foarte mulți tineri și copii.

 

Credit foto BistritaNews.ro

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu