Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Circulație blocată azi noapte la intrarea în Bistrița după o ciocnire între un tir și un autobuz

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un accident de circulație în Viișoara luni seara cu puțin înainte de ora 23,00 a blocat DN 17 la intrarea în Bistrița aproape o jumătate de oră. O coliziune între un tir și autobuz cu 18 pasageri a trimis în zonă 4 echipaje de la ISU, două SMURD și două de descarcerare precum  și 3 ambulanțe SAJ.

Echipajele de intervenție i-au găsit pe pasageri deja ieșiți din autobuz și  conștienți și după triajul victimelor au acordat ajutor medical pentru cinci victime. Patru dintre răniți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații suplimentare, chiar dacă prezentau leziuni ușoare, a anunțat purtătorul de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus. Pompierii militari au pus balizele în zonă, au deconectat bornele acumulatorilor celor două mașini și au participat la triajul pacienților, informează sursa citată.

După deblocarea parțială a  drumului polițiștii au dirijat circulația la intrare în Bistrița pe un fir de circulație până la încheierea intervenției, după 12 noaptea  și degajarea drumului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu