Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Ionuț Simionca lansează în ziua centenarului Unirii cu Basarabia un apel către clasa politică

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În ziua Centenarului unirii Basarabiei cu România, parlamentarul PMP de Bistrița-Năsăud Ionuț Simionca, unul dintre cei mai înfocați susținători ai mesajului unionist cu Republica Moldova a ținut să facă un apel către întreaga clasă politică pe pagina sa de socializare: ” Astăzi, când sărbătorim 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, sunt onorat să fac parte din echipa care produce emulaţie în jurul celui mai important deziderat al românilor: reîntregirea naţională.
Partidul Mișcarea Populară lansează un apel către întreaga clasă politică românească să se alăture eforturilor noastre – nu cu vorbe meşteşugite, ci cu acţiuni, de a vedea Patria reîntregită la 100 de ani de la momentul Marii Uniri. 
La mulţi ani, dragi români!”  a transmis Ionuț Simionca.

Acesta a pavoazat în urmă cu câteva zile  inclusiv sediul biroului său parlamentar și a sediul filialei județene a PMP, o clădire istorică din vecinătatea Primăriei Bistrița cu două steaguri imense și a explicat care e semnificația: ”Acesta este felul meu de a sărbători Centenarul, mai ales că în 27 Martie 1918, prin Unirea Basarabiei cu România, a fost făcut primul pas spre Marea Unire. Noi, PMP, facem lucrurile altfel” a notat deputatul tor pe pagina sa de facebook.

Share.

About Author

Lasă un comentariu