Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha este de astăzi secretar regional la PNL și răspunde de filialele din Nord-Vest

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud Stelian Dolha a fost numit astăzi secretar regional în PNL, responsabil cu Regiunea de Nord-Vest. Secretarul general al liberalilor, Robert Sighiartău a confirmat pentru Bistrița Express informația : ”am trimis astăzi decizia oficială de numire în teritoriu, decizie luată conform statutului. Pot să vă confirm că Stelian Dolha este de astăzi secretar regional și răspunde de județele de Nord Vest”. Dolha răspunde din partea secretariatului general de județele Bistrița-Năsăud, Cluj, Satu-Mare, Bihor, Sălaj și Maramureș.

Stelian Dolha a fost deputat în mandatul 2012-2016 și președinte al filialei județene PNL din 2013 până în 2015 când, după fuziunea cu PDL  a devenit copreședinte al PNL-ului fuzionat împreună cu Ioan Oltean, apoi după demisia acestuia a împărțit președenția cu Eugen Curteanu și apoi cu Cristian Florean, pe atunci senator, toți trei de la PDL. În mai 2016, după retragerea cu două luni înainte de alegeri a candidatului PNL actorul Adrian Titieni, Stelian Dolha și-a asumat candidatura la Primăria Bistrița. A ieșit pe locul 2 la distanță de actualul primar, în condițiile în care s-a confruntat cu cel puțin alți doi contracandidați plecați cu câteva săptămâni înainte tot din PNL. După pierderea alegerilor locale Dolha a pierdut și funcția de copreședinte fiind numit  președinte unic interimar Robert Sighiartău, până atunci copreședinte la Tineretul PNL. Câteva luni mai târziu, la alegerile interne din filială, când președenția a fost câștigată de Ioan Turc, Stelian Dolha a fost ales primvicepreședinte.

În acest moment în secretariatul general al liberalilor la nivel național, două dintre funcții, cea de secretar general dar și una  din funcțiile de secretar regionali sunt ocupate de liberali  din filiala Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu