Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Principele Nicolae alături de Tibi Ușeriu la împădurirea organizată sâmbătă de Tășuleasa Social

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nepotul Regelui Mihai, principele Nicolae alături de soția sa Alina Binder au fost prezenți astăzi la o acțiune de împădurire a patru hectare de teren împreună cu 700 de voluntari organizată de Tășuleasa Social în județul Cluj la Tritenii de Sus.

Atât principele cât  și soția sa au pus mână pe sapă, plantând copacei alături de voluntari, așa cum se poate vedea din fotografiile postate pe rețelele de socializare. Principele nu este la prima acțiune de împădurire cu Tășuleasa Social, ci dimpotrivă a mai participat la campanii ale ONG-ului inclusiv în Bistrița-Năsăud și potrivit anunțului de participare postat încă de acum câteva zile și distribuit și de Nicolae de Roumanie, relația sa de prietenie  cu asociația fraților Ușeriu are anul acesta 10 ani.

Principele Nicolae a postat astăzi pe pagina sa oficială și o fotografie alături de triplul campion de la Ultramaratonul Arctic Ultra Tibi Ușeriu și de soția sa, purtând următorul mesaj: ”Împădurire cu Tibi Ușeriu un exemplu si o inspirație pentru mine și noi toți!”. De altfel pe pagina sa oficială Principele Nicolae a distribuit de-a lungul ultimei curse a Ultra Maratonului postările despre Tibi Ușeriu ale Tășuleasa Social, iar soția sa Alina Bidner are pe coperta paginii personale de facebook  una dintre fotografiile lui campionului din timpul cursei.

Share.

About Author

Lasă un comentariu