Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR Bistrița-Năsăud a pierdut responsabilul cu comunicarea. Mihai Bălan și-a dat demisia din toate funcțiile

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Purtătorul de cuvânt al USR Bistrița-Năsăud, Mihai Bălan și-a anunțat astăzi demisia din toate funcțiile din partid, precizând că păstrează doar calitatea de membru. Bălan care a fost managerul de campanie la alegerile parlamentare și ulterior secretarul general al filialei și apoi responsabil cu comunicarea a explicat că decizia sa este legată de proiectele profesionale de consultanță din zona corporatistă, în care este angrenat și care nu-i mai permit să aloce un timp suficient pentru a se ocupa cu eficiență maximă de proiectul politic USR.

Mihai Bălan constată cu regret că ”ofertele personale de dezvoltare profesională din zona politică sunt la un nivel foarte modest în comparație cu oportunitățile din zona corporatistă astfel încât, cel puțin în plan personal nu am în plan o candidatură sau o carieră politică”. Fostul secretar și purtător de cuvânt al USR mai spune și că în privința activității sale politice și-a făcut datoria ”aducând la maturitate un proiect văzut de mulți ca ultima șansă de însănătoșire a vieții politice românești” dar și că USR Bistrița-Năsăud are în acest moment ” capacitatea de evoluție proprie și atingerea obiectivelor asumate”.

Mihai Bălan, care a colaborat cu mai multe publicații locale în calitate de  editorialist a precizat și că va continua activitatea sa editorialistă și toate vechile colaborări.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu