Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Discursul Vioricăi Dăncilă în care se lăuda că a depășit ținta de deficit asumată a devenit viral pe internet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sute de mii de români au vizualizat și comentat discursul incredibil al primului ministru, cel în care a ajuns să spună că programul de guvernare ” nu a făcut bine României” și să se laude că ” România a depășit ținta de deficit asumată”. Un grupaj cu discursul buclucaș în care premierul pune accentul pe prima vocală atunci când citește un cuvânt uzual precum este ”bugetul” a fost publicat ieri pe contul de facebook al Partidului Național Liberal. Clipul era însoțit de următorul mesaj: ”O mostră memorabilă cu premierul D(r)ăncilă Vasilica Viorica, probabil „cel mai paralel” cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut această țară.

Partidul Naţional Liberal a convocat-o la o audiere în plenul Parlamentului în legătură cu situația economică la zi.

Am fost curioși să vedem ce răspunsuri poate da o persoană care citește „Bună ziua” de pe foaie în deschiderea ședințelor de Guvern.

Inițial, Liviu Dragnea i-a interzis să vină în Parlament. Apoi i-a dat voie să vorbească. Acum sigur îi pare rău că tot mai mulți români văd, cu ochii lor, dezastrul și batjocura acestei guvernări PSD-ALDE.” scriu comunicatorii liberalilor

Clipul a strâns aproape 5000 de distribuiri joi dimineața și mii de comentarii. ”Limba română e la terapie intensivă, internata în stare foarte gravă după ce a fost lovită în plin de doamna asta din Teleorman!” scrie unul dintre comentatori sau ”Când emoțiile se amestecă și cu mai puțină instrucție, așa se întâmplă. Totusi dumneaei nu trebuia să accepte acest post. Sunt femeie și de aceea încerc să o înțeleg” încearcă un comentator să-i găsească circumstanțe atenuante. Dar sunt puțini cei atât de înțelegători: ”Ne am dat foc la valiza ! Eu propun o lege ca următorul premier sa fie aprobat de Klaus doar dacă trece testul de inteligenta si are un IQ de minim 100 !” scrie altcineva sau ” În urma acestui mic colaj, am devenit un fan al dnei. Dancila! In sfarsit un PSD-ist care recunoaste ca programul de guvernare a facut rau Romaniei! Si da! O rog fierbinte sa reprezinte in continuare opozitia! Impreuna vom reusi “Duamna”!”scrie altcineva.

Share.

About Author

Lasă un comentariu