Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liderul PNL Bistrița ironic la adresa raportului făcut de Poliția Locală: ”am aflat că asigură ordinea la expoziții de flori”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan a comentat în termeni ironici pe pagina sa de facebook  raportul de activitate a Poliției locale pe anul trecut, raport care urmează să fie dezbătut în ședința de Consiliu Local odată cu execuția bugetară în această lună, programată în 19 aprilie: ” Am primit un raport al Primăriei Bistrița privind activitatea Poliției Locale. Are 42 de pagini. Nu știu câtă siguranță simt bistrițenii dar cerșetori avem din belșug, la piață unii fac duș în fața oamenilor, mor oameni în imobile deținute de Primărie și sunt găsiți după mai bine de o săptămână, dar cheltuielile cresc cu rapiditate. Am aflat că asigură ordinea la meciurile de handbal, la expozițiile de flori de pe pietonal și multe astfel de activități.” a comentat liderul liberal.  Sorin Hangan face trimitere directă la cazul familiei Ziegler, soț și soție care au murit dramatic în Săptămâna Mare, într-un punct termic dezafectat,  aflat în proprietatea Primăriei Bistrița și care le servea drept domiciliu clandestin, oamenii fiind descoperiți abia după o săptămâna. Modul tragic  în care a murit soția bărbatului, paralizată și aflată în atenția Serviciilor sociale a municipalității, la câteva zile după decesul acestuia, în condițiile în care n-a putut să iasă din punctul termic, ridică extrem de multe semne de întrebare.

Sorin Hangan a comentat de altfel că eficiența poliției locale  nu înseamnă rapoarte pe hârtie, ci cu totul altceva: ”Noi trebuie, prin instituțiile și serviciile pe care le coordonăm, să generăm încredere cetățenilor și să le garantăm siguranță. În parc, pe pietonal, seara sau la manifestări publice. Mi-aș fi dorit o prezentare a unor acțiuni viitoare, a unui plan concret de acțiuni. Nu am înțeles dacă domnul primar e mulțumit dar o să-l întreb” a mai scris Hangan.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu