Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Parlamentarul care a denunțat abuzurile profesorului Lucan invitat la o conferință la Bistrița de deputatul Cristina Iurișniți

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

”Haos în sistemul românesc de sănătate și educație. Ce soluții avem? ” este tema unei dezbateri publice organizate la Bistrița vineri, 20 aprilie, ora 15,00 la Hotelul Metropolis de parlamentarul USR Cristina Iurișniți. Invitatul dezbaterii este deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, cel care a declanșat seria de dezvăluiri și denunțuri împotriva practicilor profesorului Mihai Lucan, precum și a celor din programul de transplant și care au dus la punerea sub acuzare de către DIICOT  a medicului clujean.

Ungureanu, care știe din interior cum funcționa ceea ce a fost denumită ulterior ”mafie a transplanturilor de rinichi” este dintre cei mai vehemenți critici a stării de lucruri din sistemul românesc de sănătate. Alături de deputatul bistrițean Cristina Iurișniți, membru în comisia pentru educație și președinte al Comisiei pentru egalitate de șanse vor vorbi despre drepturile pacienților și ale personalului medical în sistemul  românesc de sănătate, educația pentru sănătate în școli, problemele și dificultățile din sistemul medical și de educație:  cauze, soluții și posibile rezolvări, aspecte legislative privind Educația și Sănătatea în România.

Invitații dezbaterii de vineri  sunt reprezentanți ai sistemului medical și de educație din județul Bistrița-Năsăud, reprezentanți ai societății civile și ai factorilor decizionali locali, însă reuniunea este deschisă și tuturor celor care doresc să participe.

Cei care doresc să participe sunt invitați să confirme prezența accesând linkul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfj4NlQN-HNq7sNnfo6YsB6Ht3hXFLnwMRqWt8UoUz0V_pN9g/viewform

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu