Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mitingul lui Dragnea desființat de Ponta pe facebook: Ultimii din lume indreptatiti să vorbească despre familia tradiționala sunt Dragnea și gașca lui de baroni imorali!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul prim ministru  și președinte al Partidului Social Democrat șterge pe jos cu Dragnea și cu baronii locali care-l susțin după anunțul acestuia că PSD a decis să adune 1 milion de oameni la un miting pentru familia tradițională.  Victor Ponta scrie într-o postare pe facebook că s-a depășit limita ipocriziei în fostul său partid care susține familia tradițională dar liderii săi își lasă acasă în județe nevestele ca să trăiască la București cu secretarele și  au ajuns să aibă amante mai tinere decât propriile fiice: ”Nu mai suport ipocrizia si minciuna unor politicieni care depasesc orice limita a bunului simt !!!Haideți sa facem un miting uriaș – si să ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum trăiește el in “familia tradiționala ”!!! La acelasi meeting să ne spună liderii noștri politici cum își lasă nevestele acasă în județe si trăiesc la Bucuresti cu secretarele / cum au amante mai tinere decât fiicele / cum își promovează iubitele în functii de la stat si in Consilii de Administrație cu salarii mai mari decat un medic sau profesor / cum se uita in timpul sedintelor de vot la filme si poze pornografice / cum pleacă în străinatate pe banii Parlamentului și stau doar în camera de hotel cu “consiliera” mai tânără cu 25 de ani decât ei / cum îți aranjează divorțurile în asa fel încât să nu fie dați în primire de “fosta” despre ce averi si afaceri ilegale au făcut / cum dau bani cu nemiluita copiilor si trec pe numele lor mașinile si casele considerând că asta este suficient pentru educație și “familie tradițională ”! mai scrie Ponta care scrie că ultimii în lume care să vorbească despre familia tradițională ” sunt Dragnea si gasca lui de baroni imorali! Acestia doar confisca subiectul si il folosesc politicianist pentru invrajbirea societatii si cateva voturi de la naivi!”

Fă ce spune Dragnea, nu ce face Dragnea

Radiografia lui Ponta continuă în pilde: ”Stiti proverbul – “ Sa faci ce spune Dragnea nu ce face Dragnea !!! “ – sau “arata paiul din ochiul altuia ca sa nu se vada barna din ochiul lui Dragnea” / dar chiar este el cel care poate sa arunce cu piatra?!?!” și lansează o provocare la adresa celor ”de bună-credință” care au porni demersul inițiativei: de modificare a Constituției cerându-le să ia atitudine împotriva acestei ”  injosiri a unor idei in care ei cred cu onestitate” .

Si inca ceva / am rezolvat toate problemele guvernarii Romaniei si a mai ramas aceasta / acum este clar – meetingul ordonat de “preacuviosul” Liviu ( familistul exemplu) o sa opreasca si inflatia, o sa faca si salariile din sanatate si educatie mai mari, o sa aduca fonduri europene si investitii si o sa distruga si Statul Paralel! De data aceasta nesimtirea este mult prea mare!

Demersul lui Liviu Dragnea este încă un exemplu de impostura, minciuna, manipulare și împingere a României într-o zona de societate feudală asuprită de baroni destrăbălați care însă pozează zi de zi în ceea ce nu sunt.

Poate acum ne trezim ca societate și mergem la un meeting adevărat ( nu organizat pe bani publici cu oameni angajati la Stat) în care să spunem “ Ajunge – prea mult e prea mult”!” sună mesajul fără precedent chiar și pentru un lider politic cunoscut pentru lipsa de menajamente din discurs.

Liviu Dragnea a anunțat astăzi organizarea unui miting foarte mare pentru susținerea familiei tradiționale, după ședința Comitetului Executiv al PSD. În interior însă Dragnea le-a cerut șefilor de organizație să strângă la București 1 milion de oameni pentru miting dar și pentru organizarea referendumului pentru definirea familiei tradiționale. Mitingul ar urma să fie organizat în 19 mai.

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta în

    Aveti vreo 50.000 de autocare sa ingramaditi fraierii in ele ?Ce preocupari domnule , exact ca in Koreea de Nord Scarbos de-a dreptul. Da ce dracu nu o ajuns 3 milioane de semnaturi ? Trimiteti naibii asistatii la munca in folosul societatii nu in folosul lui psdragnea.Credeti ca suntem chiar prosti la gramada ?

Lasă un comentariu