Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Poliția irlandeză a arestat un suspect în cazul năsăudeanului ucis în Dublin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Garda din Dublin, echivalentul poliției civile din Irlanda, a anunțat arestarea miercuri dimineață a unui bărbat de 30 de ani suspectat că ar fi fost implicat în crima împotriva năsăudeanului Ioan Arsenie Bob, informează Dublininlive.ie. Publicația menționată citează un oficial al Garzii irlandeze care precizează că suspectul este în custodia secției 4 de criminalistică din Tallaght, un cartier al Dublinului, fără să facă alte comentarii.

Ioan Arsenie Bob, de 49 de ani a fost descoperit vineri dimineața într-un parc din Irlanda zdrobit în bătaie. A murit câteva ore mai târziu la spitalul la care a fost transportat iar autopsia a arătat că leziunile provocate de agresorul său i-au cauzat moartea relatează Dublininlive.ie.

Năsăudeanul  care muncea în construcții avea se pare asupra lui o sumă importantă de bani, așa că mobilul jafului e luat în calcul ca una dintre ipoteze.  Garda irlandeză așteaptă în continuare informații despre crimă de la locuitorii Dublinului și a anunțat că pune la dispoziție mai multe linii telefonice în acest scop.

 

Explicatie foto: locul unde a fost descoperit Ioan Arsenie Bob, Parcul Sean Walsh Park,

credit foto: Dublininlive.ie

Share.

About Author

Lasă un comentariu