Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tatăl înjunghiat pe o stradă din Bistrița sub privirile fiului său e în stare critică.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 32 de ani a fost înjunghiat  în zona inimii cu mai multe lovituri de cuțit de un tânăr cu care ar trăi fost sa soție. Drama s-a petrecut în această duminică, în jurul orelor 15,00 pe strada Tănase Tudoran din Bistrița în momentul în care bărbatul i-ar fi adus copilul de 9 ani fostei soții  după ce a petrecut weekendul împreună cu băiețelul.

Deocamdată, potrivit declarațiilor oficiale ale polițiștilor circumstanțele conflictului nu sunt clare, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud comunicând doar că între victimă, bărbatul de 32 de ani  și agresor, un tânăr de 29 de ani  ar fi izbucnit o altercație, pe fondul unui conflict mai vechi. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Diana Pintea în urma altercației ambii ar fi fost răniți, însă în stare gravă este doar tatăl copilului. Potrivit unor surse din anturajul victimei motivul conflictului ar fi fost o presupusă plângere la poliție depusă de victima care s-ar fi plâns că prietenul soției i-ar fi agresat copilul. Poliția nu confirmă dar nici nu infirmă informația și a precizat doar că deocamdată cercetările sunt în fază preliminară

Ambulanța a preluat victima, după ce a stabilizat-o și a transportat-o  pentru un examen de computer tomograf după care au transportat-o la Spitalul de Urgență Bistrița-Năsăud. Potrivit purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Bistrița-Năsăud, Camelia Strugaru bărbatul de 32 de ani este în stare critică, dar stabilă: ”Bărbatul implicat în altercația de pe strada Tănase Tudoran din Bistrița prezintă un traumatism toracic cu plăgi înjunghiate anterior. A fost stabilizat de echipajul TIM sosit la fața locului și transportat la tomograf, iar apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Starea de sănătate a pacientului este critică, dar stabilă” a transmis Camelia Strugaru.

Ulterior starea bărbatului s-a agravat astfel că  medicii de la UPU Bistrița au decis transferarea rănitului la Clinica de Chirurgie din Târgu-Mureș.

Share.

About Author

Lasă un comentariu