Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tânărul care l-a înjunghiat pe fostul soț al partenerei sale în fața copilului a primit mandat de arest

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Protagonistul scandalului de duminică din Bistrița, din strada Tănase Tudoran, cel care  l-a înjunghiat pe tatăl primului copil al soției sale în momentul în care acesta l-a adus  acasă pe băiețel din vizita duminicală, a primit mandat de arest.  Judecătorii completului de urgență al  Tribunalului Bistrița-Năsăud au considerat că individul, Cosmin Ovidiu Vasile T. de 29 de ani, a cărui faptă a fost încadrată la tentativă de omor, nu poate fi cercetat în libertate. Mandatul de arest a fost stabilit ieri pentru 30 de zile, deocamdată până în data de 22 mai.  Cosmin Ovidiu T., care a fost apărat de un avocat din oficiu, a contestat deja decizia la Curtea de Apel Cluj.

Operat la Târgu-Mureș bărbatul înjunghiat este în stare stabilă

Victima sa, primul soț al partenerei sale de viață, un bărbat de 32 de ani, a fost operat duminică seara la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară din Târgu Mureș, după ce a fost înjunghiat în zona pieptului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgență Târgu Mureș, Mariana Moldovan Negoiță starea bărbatului este stabilă, organismul acestuia a trecut cu bine peste operație și este în afara pericolului.

Altercația între cei doi a izbucnit duminică, în momentul în care victima l-a adus acasă la familia fostei soții pe băiețelul de 9 ani, între cei doi existând, potrivit polițiștilor, o stare conflictuală mai veche. De altfel fosta soție a celui agresat este căsătorită acum cu agresorul, împreună cu care  are un copil, o fetiță de doar câteva săptămâni, pe care o crește alături de băiețelul de 9 ani.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu