Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Lider PNL Bistrița: ”PSD-ul ar putea să-și facă un bine și să-și implore comoara de prim-ministru să se întoarcă la Videle”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primvicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha a comentat situația în care se află România, după ce președintele i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă, despre care a spus că nu face față postului și că a transformat Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România, dar și evenimentele care au declanșat-o, drept ”o fundătură aproape fără ieșire”.

Dolha spune și că cei care mai gândesc în PSD ar trebui, în loc sa repete în neștire punctajul de la partid, să găsească o cale de a o expedia la Videle, localitatea de domiciliu pe cea care le face de râs partidul :” Nu știu ce gândesc PSD-istii care mai au capul pe umeri ascultându-și comoara de prim-ministru, dar în locul lor n-aș știi unde să găsesc o groapă suficient de adâncă să mă ascund de rușine. Am văzut și că în lipsă de argumente după ce președintele le-a transmis că e incapabilă să ocupe poziția de premier tot repetau, în neștire, că Iohannis își face campanie electorala. 
Asta e tot ce-au mai fost în stare să debiteze. Nu știu și nici nu-mi pasă ce gândesc oamenii ăștia. Pentru ce a rămas din demnitatea lor ar putea să-și facă un bine și să o implore să se ducă înapoi la Videle. Din păcate suntem în cea mai urâtă fundătură, cu o caricatură țâfnoasă pe post de premier într-o Republica Dragnea complet paralelă cu România.” 
Prim vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud spune că resemnarea, în care au căzut o mare parte dintre români nu e soluția: ”Ce e de făcut? Să nu-l lăsăm singur pe președinte, care apără în definitiv legitimitatea instituției prezidențiale, Constituția și așezarea acestei țări. Și mai ales să nu ne resemnăm, sa nu ne gândim că e atât de întins putregaiul încât nimic nu ne mai salvează ca țară. Să facem tot ce putem fiecare și să ne împotrivim din răsputeri. Am văzut mulți oameni resemnați zilele astea, oameni care îmi spuneau că nu mai văd nicăieri luminița în beznă. Vorbiți doar cu cei din mediul de afaceri. 
Resemnarea celor onești, resemnarea conștiințelor e arma lor. E calea pentru împământenirea Republicii Dragnea. Nu ne putem permite așa ceva” a mai comentat Stelian Dolha.

Share.

About Author

Lasă un comentariu