Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Start inedit în sezonul motociclistic: bistrițenii invitați să fie motocicliști pentru o zi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Peste 150 de motocicliști și -au prezentat astăzi motoarele curioșilor în parcarea de la Selgros, în cadrul unei acțiuni puse la cale prin intermediul rețelelor de socializare de câțiva entuziaști din cadrul Clubului bistrițean Holy Sinners Rider. Pentru al doilea an consecutiv asociația  coordonată de Călin Bodica (foto) și Ani Criprian au  organizat în Bistrița ”Motocicliști pentru o zi” o campanie cu care debutează simbolic sezonul motociclistic. Anul acesta motocicliștii n-au mai organizat un marș prin Bistrița, însă și-au prezentat motoarele curioșilor și au .

răspuns întrebărilor.

De altfel acțiunea a fost anunțată printr-o scrisoare pe rețelele de socializare care avea următorul mesaj: ”Noi suntem motocicliştii din oraşul tãu. De cele mai multe ori ne vedem în trafic unde, din păcate, nu ne-am înţeles întotdeauna perfect. Când ne dăm jos casca suntem la fel ca tine: şoferi, pietoni, părinţi, vecini sau chiar prietenii tãi.
Ca prieteni, ce putem face mai frumos decât să te invitam sa ne vezi motocicletele?
Hai să vorbim despre ele! Hai să vezi cum e în şaua motocicletei, iar atunci când ne vom întâlni iarăși în trafic ne vom saluta, așa ca motocicliştii. Hai, fii motociclist pentru o zi!” a sunat invitația onorată de o mulțime de bistrițeni părinți și copii. Iar unii nu s-au limitat la întrebări, dar au experimentat chiar și o tură  ca pasageri pe bolizii înșirați ca la expoziție.

Iar copiii n-au ratat o tură pe la autospeciala pe două roți a poliției,  o bijuterie de motocicletă, singura aflată deocamdată în dotarea Poliției din Bistrița-Năsăud (foto).

Și duminică motocicliștii veniți în Bistrița din mai multe județe au program. După seara petrecută în zona lalelei pestrițe ziua de duminică este dedicată tot socializării cu iubitorii motocicletelor.

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu