Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dramă în Șintereag: a murit strivit sub tractor. Vezi cât de frecvente sunt asemenea accidente

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 45 de ani s-a răsturnat în această după amiază cu tractorul pe care-l conducea într-o pădure din Șintereag. Practic în rostogolire remorca a ajuns peste tractor și l-a prins pe bărbat într-o capcană fatală. Un echipaj de descarcerare de la ISU Beclean a ajuns la bărbatul prins sub tractor și a reușit să-l extragă, însă victima în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale medicilor ambulanței, sosite de urgență la locul accidentului: ” În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, declarându-se decesul” a anunțat purtătorul de cuvânt ISU, Cristina Răcilă.

Accidentele cu tractorul-frecvente în sezonul cald în BN

Accidentele de acest gen, în care tractoarele se răstoarnă peste cei care le conduc, din cauza manevrelor imprudente au o incidență relativ mare în Bistrița-Năsăud. Anul trecut în august un bărbat de 62 de ani din Prundu Bârgăului a fost găsit mort la câteva ore după ce tractorul pe care-l conducea s-a răsturnat peste el. Tot anul trecut, în luna iulie un bărbat de 45 de ani, din Rebrișoara, care muncea pentru o firmă forestieră într-o zona greu accesibilă din Munții Țibleșului a fost scos în stare gravă după ce tractorul forestier s-a răsturnat, prinzându-l sub el.

În octombrie, tot anul trecut, un tânăr de 25 de ani care lucra voluntar într-un proiect pentru amenajarea unei căsuțe pentru o fetiță și mama ei bolnavă din Ciceu Poieni a pierit în aceleași condiții, după ce tractorul cu care transporta materiale de construcții s-a răsturnat peste el.

În urmă cu o săptămână proprietarul unei firme de exploatare a lemnului din Anieș a fost lovit la cap de ușa tractorului său forestier într-o zonă izolată, iar manevrele de resuscitare ale medicilor de pe ambulanță s-au dovedit în zadar.

 

Sursă foto: Mihai Leder

Share.

About Author

Lasă un comentariu