Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Lider liberal bistrițean replică la apărarea PSD-istă: au ieșit isteric ”toți ca unul”după scenariul de la centru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha a comentat într-o conferință de presă reacția precipitată de tipul ”toți ca unul ” pe care cei de la PSD au avut-o imediat după anunțul președintelui liberal Ludovic Orban că i-a făcut plângere penală Vioricăi Dăncilă. ”Ați văzut toți reacția isterică, reactia, la comandă  a PSD-ului  de ieri, dupa plângerea penală depusa în nume personal de Ludovic Orban la adresa Vioricăi Dăncilă. Au fost” toți ca unul” , au primit scenariul de la partid, au primit și punctajul de la partid și desfășurătorul pe ore: i-ați văzut la ora  15,00 a ieșit Olguța, la 15 si un sfert Firea, la 15, 30 Plumb, pe urmă  Carmen Dan, vârful  de lance, domnul Dragnea, și la sfârșit și purtătorii de lance, ăștia de la Bistrița, Suciu și  Deneș”.

Fostul deputat a atras atenția asupra temelor amestecate ca să dea un mesaj exploziv  și a deplâns aluziile la tragedia de la Colectiv cu care cei de la PSD au argumentat în cor teoria asa zisei lovituri de stat: ”Și  era un vuiet, un freamăt al revoltei corifeilor lui Dragnea,  asta s-a văzut. Și consultanții ăștia ai PSD-ului au pus acolo cam de toate: adică s-a vorbit de Iohannis, s-a vorbit de lovitura de stat, de guvernul tehnocrat, și   dorință a liberalilor de a-si pune guvernarea lor în dauna celei legitime care a crescut pensii și salarii, a adus  ”bunăstarea” în România . Ei nu i-am auzit însă, sfătuiți de consultanții ăștia israelieni să vorbească de inflație, că tot e cea mai mare din ultimii ani din România, nu i-am auzit să vorbească de faptul că e cea mai mare din Europa.  Și culmea nemerniciei este  să vorbești de Colectiv și să amesteci asta în toată povestea”

Dolha nu i-a iertat nici pe senatorul Ioan Deneș și nici pe liderul de la grupul deputaților, Daniel Suciu: ”A intrat în hora asta şi domnul Deneş şi a scris după dictarea PSD. E un pic cam trist ca după atâta vreme de politică să scrie după dictare.  L-am văzut şi pe Suciu, Daniel Suciu, care a avut treabă cu Iohannis şi în visele sale mai vorbeşte și el sau îşi imaginează diverse scenarii, dar la un moment dat trece, totuşi, pe ceva ce-i place foarte mult – şi-l caracterizează, îl prinde bine – despre bărbăţia în politică. Ori cred că oamenii aceştia fac foarte mult rău României. Noi, românii, avem foarte mult de suferit de pe urma lor şi foarte mult, pentru că după zeci de ani de diplomaţie în Orientul Mijlociu, ajungem acum să ne întrebăm:  România încotro ?  Și asta doar pentru a-i face pe plac lui Liviu Dragnea.? Și nimic mai mult? Mie-mi sună chestia asta ca un fel de prostie monumentală şi, dacă vreţi, un fel de trădare naţională.

Și i-o spun domnului Deneș și domnului Suciu: asta pute a trădare națională, dragii mei. Că pe doamna Dăncilă ce s-o mai întrebi? Că ea nici nu știe încă  de ce vine șoferul să o ia în fiecare dimineață de la coafor și să o ducă la Palatul Victoria. Încă ea nu știe de ce merge la Palatul Victoria după atâta vreme” a mai spus Stelian Dolha .

Share.

About Author

Lasă un comentariu