Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Campania de semnături pentru revenirea la două tururi de scrutin în alegerea primarului a trecut la etapa superioară

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

PMP-ul a trecut la etapa următoare a campaniei de strângere de semnături pentru revenirea la al doilea tur de scrutin în alegerea primarului, după ce în mai multe reprize voluntarii partidului s-au mobilizat în funcție de evenimente. Deputatul Ionuț Simionca a anunțat astăzi pe facebook că echipa sa a reușit să instaleze trei corturi destinate adunării de semnături, după ce a obținut aprobările de instalare de la Primăria Bistrița: Stimaţi bistriţeni, PMP a început campania de strângere de semnături pentru alegerea primarului în două tururi. Începând de astăzi, vă aşteptăm la corturile noastre amplasate în Municipiul Bistrița:- Strada Andrei Mureșanu în parcul de lânga blocul Lama- Bulevardul Decebal colț cu strada Cuza Voda-Bulevardul Independenței, platforma de la Biserica Sfânta Ana” anunță parlamentarul PMP pe pagina sa de facebook.

Simionca, fost contracandidat al actualului primar la alegerile locale din 2017 pentru funcția de primar  a postat și un mesaj mobilizator în care reamintește care a fost efectul existenței unui singur tur de scrutin la ultimele alegeri: Alegerea primarului în două tururi de scrutin este cea mai bună şansă de a scăpa Bistriţa şi bistriţenii de dictatura PSD-ALDE. Bistriţa are nevoie de un primar reprezentativ, în condiţiile în care Ovidiu Creţu a fost în realitate ales cu voturile a doar 16,6% din cetăţenii cu drept de vot. Alegerea primarului în două tururi aduce un plus democraţiei, dar şi oportunitatea de a avea edili locali preocupaţi de problemele cetăţenilor şi ale oraşului, în detrimentul intereselor mărunte ale PSD” a mai spus Simionca.

Partidul Mișcarea Populară a declanșat luna trecută o campanie națională de strângere de semnături pentru a obține suportul populației pentru modificarea legii electorale și revenirea la sistemul electoral de alegere a primarului în două tururi de scrutin care a funcționat în România până în 2008 inclusiv.

Share.

About Author

Lasă un comentariu