Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Ionuț Simionca despre plecările din PMP: ” Nu mor caii când vor câinii”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca a reacționat astăzi printr-o postarea pe pagina sa de facebook la plecarea celor câțiva parlamentari PMP din partid și care au lăsat partidul său fără grup parlamentar la Senat: ”Am văzut cât de important este, chiar şi în politică, să te ţii pe picioare când în jurul tău e furtună. În ciuda furtunii prin care a trecut, PMP a rămas cu toate ţiglele pe casă.
Am rămas în PMP împreună cu o echipă de oameni puternici şi serioşi, care nu o iau la fugă în faţa primei ploi mai serioase.”Cei care au fugit sunt frunze în vânt sau apă de ploaie.
Cei care au rămas sunt parlamentari şi consilieri locali care au îndeplinit deja parte din promisiunile pentru care au fost aleşi şi care lucrează în continuare pentru comunităţile lor”
 scrie deputatul Simionca.
Parlamentarul PMP de  Bistrița Năsăud le-a mulțumit celor care au încredere în el și i-a asigurat pe cei pe care -i reprezintă ca va rămâne conecatt la problemele lor: ”În ceea ce mă priveşte, le mulţumesc celor care au încredere în mine şi îi asigur că în Parlament îi reprezint cu cinste pe bistriţenii mei. 
Rezultatele muncii mele din Parlament sunt rezultatele echipei PMP din Bistriţa-Năsăud, echipă care mă inspiră şi mă ajută să fiu permanent conectat la problemele bistriţenilor.
Bistriţenii trebuie să ştie că eu sunt un om serios şi de cuvânt, pe care te poţi baza la greu. 
Concluzia acestor zile de vâltoare politică este următoarea: Nu mor caii când vor câinii!” a mai scris Simionca.

Mai mulți parlamentari ai partidului au părăsit zilele acestea PMP-ul în favoarea PSD, majoritatea de la fostul UNPR cu care PMP a fuzionat înaintea alegerilor. Cel mai important dintre aceștia, fostul președinte al UNPR Valeriu Steriu a declarat că se întoarce la PSD în familia lui politică și i-a reproșat lui Traian Băăsescu că este responsabil pentru plecarea lui pentru că anunțase că va denunța protocolul cu UNPR.

Share.

About Author

Lasă un comentariu