Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PSD Bistrița-Năsăud are target de 2500 de participanți la mitingul lui Dragnea. Vor face București dus-întors fără cazare la hotel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cel puțin 50 de autocare cu membri și simpatizanți PSD vor pleca din Bistrița-Năsăud  pentru a ajunge la mitingul de sâmbătă seara organizat de conducerea partidului la București ”împotriva abuzurilor”. În total filiala Bistrița-Năsăud are target de 2500 de oameni la un miting la care Liviu Dragnea a anunțat prezenta a 200-300 de mii de oameni. Fiecare organizație trebuie să descurce cum poate cu autocarul care le duce grupul pe care are sarcina de a-i plăti închirierea. Autocarele nu vor pleca în coloană-a explicat pentru Bistrița Express un lider PSD care a vrut să-și păstreze anonimatul- și nu e clar dacă va exista vreun punct de întâlnire comună până în apropiere de București. Participanții de la Bistrița nu vor fi cazați în noaptea de după miting -unde să cazezi o sută de mii de oameni în jurul Bucureștiului?-le-au spus organizatorii,  așa că vor dormi cum vor putea,  la întoarcere pe autocare.

Nu toată lumea e încântată, mai ales că le sacrifică un weekend și cei mai mulți nu văd rostul mitingului pentru susținerea justiției, dar unde-i ordin, nu-i tocmeală. Cred și mitingul ar fi fost organizat vinerea dacă n-ar fi existat problema cu pronunțarea hotărârii în procesul angajărilor fictive de la Direcția de Protecția copilului din Teleorman, și că ziua de sâmbătă a fost aleasă în funcție de acest moment, crucial pentru liderul lor.

Pretextul mitingului: apărarea statului de drept

Tema marelui miting a fost anunțată la începutul acestei săptămâni de Liviu Dragnea după ședința CEX-ului PSD. Din susținerea Vioricăi Dăncilă, cum a fost anunțat inițial mitingul PSD a fost transformat în miting împotriva  a ceea ce Liviu Dragnea a numit ” abuzurile care se întâmplă în România de mult timp”.: ” Este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse serios sub semnul întrebării, ba putem spune şi mai dur că sunt afectate de câţiva ani buni în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt, pentru ca România să devină o ţară democratică, o ţară unde libertăţile şi drepturile fundamentale ale cetăţenilor sunt respectate, aşa cum scrie şi în Constituţia României şi toate tratatele internaţionale pe care România le-a semnat”, a declarat preşedintele PSD, la finalul reuniunii CExN al formaţiunii” a declarat Dragnea

 

Sursă foto: Hotnews.ro

 

Share.

About Author

3 comentarii

  1. Declarația lui Dragnea: ”democraţia şi statul de drept … sunt afectate de câţiva ani buni în România” îl incriminează pentru că: de câțiva ani buni, România e sub asediul PSD.

Lasă un comentariu