Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liderii PSD Bistrița-Năsăud au mers pe principiul:” noi protestăm, nu postăm”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doar doi dintre liderii PSD Bistrița-Năsăud au postat imagini cu delegația județeană la mitingul din Piața Victoriei, organizat de coaliția de guvernare, o situație inedită în condițiile în care aceștia obișnuiesc să distribuie fotografii pe facebook de la aproape orice eveniment la care iau parte. De data aceasta pagina PSD de Bistrița-Năsăud a distribuit o singură fotografie făcută cu unul dintre cele 50 de autocare la plecarea către București și ulterior fotografiile postate de doi dintre parlamentarii săi, Daniel Suciu și Ioan Deneș.

Ministrul-senator Ioan Deneș  a postat 8 fotografii cu mesajul ”PSD-iștii bistrițeni spre Piața Victoriei, în timp ce deputatul Daniel Suciu a ținut să-și posteze fotografii cu delegația din Sângeorz-Băi, în dreptul căreia a scris succint ” cu ai mei”. Deși apare în fotografiile postate de cei doi parlamentari, președintele PSD BN Radu Moldovan nu este etichetat în acestea și nu are nicio postare în ziua mitingului, așa cum nu are nici liderul de la tineret Bogdan Ivan, care apare și el în instantanee în fruntea delegației.  Primarul Ovidiu Crețu, care are o pagină de facebook pe care nu mai postează nimic de la alegerile locale nu a făcut deplasarea la București și a apărut în Piața Centrală la un spectacol dedicat centenarului României, organizat de Palatul Culturii exact la ora mitingului din capitală.

Radu Moldovan cu tricou negru în loc de alb

Într-una dintre fotografiile în care apare delegația  PSD Bistrița-Năsăud, în primul rând poate fi văzut Radu Moldovan, alături de parlamentarii Suciu și Deneș, primarul din Lechința Romeo Florian și cel din Monor, Ioan Cira. Moldovan este însă singurul care nu respectă codul de culoare impus de organizatori, purtând un tricou negru la care are legată la braț o banderolă roșie, semnul că este conducător de delegație. Și primarul  Ioan Cira are banderolă roșie, pe care a preferat să și-o lege la gât. ceea ce a atras comentarii ironice din partea  internauților care i-au transmis că are nostalgii de pionier.

Nici parlamentarii care au postat puținele fotografii de la miting cu delegația PSD Bistrița-Năsăud n-au scăpat de ironii și chiar puneri la punct: ”Si ce demonstrați? Că faceți orice ca să vă atingeți scopurile proprii?Asta știam, nu era necesar să vă bateți cu pumnul in piept!” îi scrie deputatului Suciu o internaută. Sau : Victorie pe truda oamenilor? Hai Psd ce dracu până la final. Ruinati viitorul neamului. Hai PSD. La ce trebuie invatamint? faceti-va membri de Psd.” scrie un altul. Printre câte un mesaj de încurajare sec de genul ” Felicitari” sau ” Hai PSD” multe altele sunt critice sau dezaprobatoare: ” să vă fie Rusine” sau: ” Pe bune chiar suntem un popor de capre. Atitea lipsuri in fiecare comunitate. Si acesti indivizi fac miting pe bani țării” ,, în timp ce o altă internaută îl întreabă pe deputatul Suciu cum să-i explice copilului ei că un partid aflat la guvernare face miting.

Deputatul Doina Pană, fotografii cu Dragnea, Shaideh și sătmărenii

Fostul ministru și-a postat fotografii în care apare alături de ministrul Intotero și de Liviu Dragnea în grupul mai largi dar și fotografii alături de Liviu Pleșoianu ori Sevil Shaideh. Deși nu apare alături de delegația bistrițeană, Doina a fost însă etichetat-o în două fotografii de primărița din Negrești Oaș, Aurelia Fedorca și s-a fotografiat alaturi de delegația sătmăreană. Doina Pană care a postat si filmulete de la miting pentru cei care n-au putut fi prezenți susține că n-a fost nicicând mai emoționată în cariera ei politică: ”Cel mai emoționant moment din viața mea politică: astăzi românii au spus STOP abuzurilor!”.

Share.

About Author

Lasă un comentariu