Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Klaus Iohannis: ”pe bună dreptate s-au revoltat magistrații. Cum se trezește un politician care este și infractor să meargă la TV să amenințe”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele Iohannis a fost extrem de caustic la adresa conducerii PSD la finalul unei declarații de presă, după întâlnirea cu reprezentanții Comisiei de la Veneția. După ce a  explicat ce atitudine are în privința deciziei CCR privind conflictul constituțional dar și a modificărilor pe bandă rulantă a legilor justiției și a avansat chiar ideea unui referendum în condițiile golirii de conținut a funcției prezidențiale  pe care aceste aceste le presupun, Iohannis s-a lansat într-o declarație fără echivoc. A izbucnit atunci când a fost întrebat de ziariști ce părerea re despre plângerile Forumului judecatorilor dar și a procurorilor la CSM după afirmațiile lui Liviu Dragnea de la miting și după : ”Pe bună dreptate s-au revoltat magistrații, cum se trezește un politician care este și infractor să se ducă  la televizor să amenințe acolo magistrații după ce a convocat un miting mediocru, anti justiție? De aceea am spus că nu putem  ca statul să inte in derivă și in loc să consolidăm statul îl slăbi,
– De dragul unuia care vrea să fie mai puternic decât e, e sănătos să renunțăm la valorile democratice? Constat o coincidență care ridică foarte multe întrebări”. Iohannis a fost foarte tranșant și în privința statului paralel cu care se luptă cei de la PSD:” În România nu există niciun stat paralel, este o invenție a pesediștilor. În România există un singur stat și pe acesta îl reprezint eu. Eu nu încalc Constituția, eu veghez la respectarea ei… Restul sunt povești prin care PSD încearcă să-și valideze intențiile” a mai spus președintele României.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu