Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul USR Cristina Iurișniți și-a deschis cabinet parlamentar și în Năsăud, după cele din Bistrița, Prundu Bârgăului și Sângeorz Băi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Parlamentarul USR a inaugurat vineri  la Năsăud al patrulea birou parlamentar pe care l-a  deschis în județ. Sediul noului birou parlamentar al deputatului Iurișniți, care va fi deservit de un consilier, se află în piața alimentară din Năsăud. Inaugurarea, la care au fost prezenți membri și simpatizanți USR a fost un prilej pentru a le vorbi năsăudenilor despre campania ” fără penali în politică” și de a strânge semnături pentru inițiativa cetățenească menită să le restricționeze accesul prin lege persoanelor condamnate penal  la funcții în statul român.

Cristina Iurișniți a postat pe pagina de socializare o invitație pentru cei care vor să se alăture campaniei sau USR: ”zi la Năsăud am deschis al 4-lea cabinet parlamentar din județul Bistrita-Năsăud, în Piața nouă nr.4 pentru a veni în întâmpinarea problemelor năsăudenilor, a găsi oameni potriviți si implicați pentru viitoarele alegeri locale din 2020. Este important să vă implicați în politică oameni buni, altfel nu vom putea fi prezenți la masa deciziilor pentru viitorul copiilor nostri!
Până atunci veniți si semnati pentru Fără penali in funcții publice, vă dam liste pe care apoi sa le aduceți completate cu semnăturile vecinilor si prietenilor voștri!
Va puteti inscrie in USR la Bistrita, Năsăud , Sangeorz-Băi sau Prundu Bârgaului!” a postat Cristina Iurișniți

Share.

About Author

Lasă un comentariu