Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Ionuț Simionca ales vicepreședinte național la congresul în care Basescu a spus adio partidului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul bistrițean Ionuț Simionca a fost ales sâmbătă seara vicepreședinte pentru mediul de afaceri în cadrul congresului Partidul Mișcarea Populară. Simionca a candidat în echipa lui Eugen Tomac, fostul președinte executiv, ales în fruntea partidului după ce Traian Băsescu a renunțat la conducerea partidului. Băsescu care a anunțat că vrea să-și scrie memoriile și că nu vrea să lase locul celor mai tineri,  a fost recompensat cu funcția de președinte de onoare al PMP. Deși i s-a reproșat de voci din PMP, printre care cea  a fostului jurnalist Robert Turcescu că lasă partidul de izbeliște într-un moment foarte greu, confruntat cu desființarea grupului parlamentar din Senat din cauza plecărilor, fostul președinte a susținut că rămâne alături de partid și în continuare cu expertiza sa.

De cealaltă parte PMP-iștii din noua conducere sunt optimiști în ceea ce privește viitorul partidului și spun că sunt mai mobilizați decât niciodată. Printre ei deputatul Ionuț Simionca, cel care a postat pe pagina de socializare imediat după alegeri: ”Am norocul să fac parte dintr-o echipă extraordinară, din noua echipă de conducere a Partidului Mișcarea Populară. Viitorul este cu adevărat în mâinile noastre! Mult succes noului președinte al PMP, Eugen Tomac! Mult succes PMP!”

Pe lângă deputatul de Bistrița-Năsăud vicepreşedinţiila PMP  aleşi sâmbătă au mai fost aleși: Petru Movilă, , Sebastian Moise, Ionuţ Simionca, Vasile Lungu, Gabi Ionaşcu, Corneliu Bichineţ, Ştefan Florescu, Costel Mihai, Bogdan Gavrilescu, Ştefănel Dan Marin, Constantin Codreanu, Doru Coliu, Cristian Sefer, Lucian Iliescu.

Share.

About Author

Lasă un comentariu