Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Diana Morar: ”justiția, deși băgată în corzi demonstrează fără echivoc că este puterea ce funcționează în acest moment între puterile statului”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Avocatul liberal Diana Morar crede că decizia de astăzi a Înaltei Curți de Casație și Justiție va pune capăt derapajelor care a făcut ca justiția să ajungă în corzi. ” Dacă vă pasă de viitor, acum e momentul de răscruce” a scris Diana Morar pe pagina de socializare: ” În Ziua cea mai lungă din an s-a produs acea resetare a tot ceea ce s-a întâmplat nefiresc în ultima perioada în România. Lucrurile o luaseră deja razna suficient de mult încât să resimțim asta cu toții, puternic, în viața de zi cu zi, astfel încât sa ne dam lesne seama ca țara noastră aluneca înspre o gaura neagră cu repeziciune. Decizia de astăzi pune punct acestor derapaje. Justiția, deși “băgată în corzi” demonstrează fără echivoc ca este puterea ce funcționează în acest moment între puterile statului.

Președinta femeilor liberale crede că de aici încolo așezarea în normalitate presupune câteva etape: ”Din acest punct urmează ca lucrurile sa fie așezate pe făgașul normal. Se impune demiterea guvernului, alegeri anticipate și referendum pe temele justiției.” și îi recomandă lui Liviu Dragnea să se abțină de la orice interpretări: ”Liviu Dragnea să plece fără a mai emite interpretări din funcțiile pe care le deține în acest moment, dacă are un minim respect fata de Constituția României” a scris Diana Morar.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu