Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți după experiența moțiunii de cenzură: ”Trăim zilele acestea momente explozive si dramatice”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR Cristina Iurișniți face o radiografie a zilei de ieri când, printre vociferări și cuvinte dure a fost votată moțiunea de cenzură împotriva Vioricăi Dăncilă, moțiune respinsă după ce PSD și UDMR le-a interzis propriilor parlamentari să voteze. USR a avut o zi complicată ieri înaintea votului în Parlament , după ce consilierilor parlamentari ai USR, dar și vizitatorilor săi li s-a interzis accesul, măsură luată în Biroul Permanent.

”Abuzuri: Ieri la Parlament cetățenilor le-a fost interzis accesul, iar colegii de la departamentul Comunicare au lucrat pe hol. Consilierilor li s- a interzis accesul cu tricoul ”Fără penali!” Suntem conduși de un dublu condamnat penal! Democrație: USR a votat pentru moțiunea de cenzură “Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!“, dar aceasta nu a trecut pentru că PSD-ALDE-UDMR au ales să facă front comun în jurul unui guvern marionetă” scrie deputatul USR într-o postare pe pagina de socializare.

Cristina Iurișniți, care a participat și a mitingul din fața Palatului Parlamentului în ziua moțiunii (foto) trece în revistă câteva dintre gafele membrilor Guvernului ținut în viață de coaliția PSD-ALDE -UDMR, : ”Vioricai Dăncilă sau doamna “Banca monetară” -“culoarele Permanentului” si guvernului de paie și de oaie i s-a cerut ieri demisia. E cel mai slab guvern din istoria României, de la Șova care nu vrea autostrăzi pentru ca altfel pleacă multinaționalele si până la ministrul Pamblică de la Educație care nu e interesat de scolile profesionale si vrea să-i facă pe toți absolventi de universitati mediocre ca cea de la Suceava!”

Parlamentarul USR are și un mesaj pentru alegătorii săi: ”Parlamentarii Denes, Suciu si Pană nu au votat. Cei de la UDMR au iesit din sală! Dragi bistrițeni, trăim zilele acestea momente explozive si dramatice. Trebuie să luptăm fiecare pentru drepturile noastre, să protestăm împotriva abuzurilor si a jafului pe care Liviu Dragnea îl adânceste zilnic în România din fruntea Parlamentului. Ne dorim să rămânem o ȚARĂ EUROPEANĂ cu 166 de voturi pentru România liberă de penali, incompetenți si analfabeti functional care aruncă țară în haos din decembrie 2016!  Îndrăznește să crezi: # Fără penali în functii publice!”

Share.

About Author

Lasă un comentariu