Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Soluție la un click distanță pentru cozile din Policlinica Bistrița: funcționează programarea on-line. Vezi pentru ce zile te poți programa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Directorul Spitalului Județean Bistrița-Năsăud, Gabriel Lazany a anunțat marți, 27 iunie că a devenit disponibilă opțiunea de programări online în policlinica din Bistrița.   Programarea online va funcționa în paralel cu sistemul de programare clasic, de la recepția Policlinicii : ”pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, www.sjub.ro, este funcțional sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică. Deoarece, încercăm să adaptăm sistemul de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, în următoarea perioadă pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia” precizează directorul Lazany.

Acesta anunță și că în curând rezultatul analizelor medicale făcute prin intermediul Ambulatoriului Spitalului va putea fi accesibil în sistem online, fără a preciza o dată pentru implementarea noii facilități.

Când sunt accesibile online primele programări

Aplicația programărilor online lasă posibilitatea pacientului să-și aleagă specializarea și medicul la care vrea să ajungă, precum  și data și ora disponibilă pentru consultație. Aplicația îi solicită celui care vrea să-și facă programarea numele, codul numeric personal, data nașterii, un număr de telefon și eventuale observații pe care acesta vrea să le menționeze. Solicitantul poate primi o notificare privind programarea fie prin email, fie prin sms la intervalul de timp de dinaintea consultației pe care acesta îl solicită, de la o jumătate de oră până la trei zile sau chiar și o săptămână în cazul email-ului.

Bistrița Express a trecut în revistă programările care pot fi făcute la fiecare specializare medicală: majoritatea specializărilor au disponibile intervale orare începând de luni, 2 iulie.  Excepție fac nutriția și bolile metabolice pentru care sunt disponibile programări doar începând din 9 iulie, nefrologia, unde cel mai apropiat consult poate fi obținut în 11 iulie sau chirurgia pediatrică, specializare pentru care o prima programare din Policlinica Bistrița este disponibilă abia în 23 iulie. Cel mai greu se ajunge la un consult la psihiatria pediatrică, specializare pentru care este disponibil un medic specialist, în Policlinica Bistrița abia în 1 august.

 

Sursă foto: RadioCluj

 

Share.

About Author

3 comentarii

  1. Moldovan Vasile în

    Incerc din luna Decembrie sa ma programez la sectia de Neurologie si Cardiologie bistrita pentru un consult si scrisoare medicala necesara la Expertiza medicala si nu reusit pana astazi 28.02.2020.Am fost de 2ori personal la ghiseu la Policlinica ,iar ultima data am fost bruscat si jignit si mi-au zis sa sun si de atunci sun in fiecare zi si dupa ce ma tin cate o juma de ora la tlf.ultima data au spus ca nu mai sunt locuri si sa revin dupa data de 20 si tot asa. Am contribuit la statul roman cu sume de bani pentru sanatate peste 35 de ani ,iar acum sunt bolnav si nevoie de sanatate si unte ce face statul roman cu functionarii platiti din bani publici.Ieri 27.02.2020 am fost la un specialist neuro la cluj unde am cheltuit 700 lei.oare pentru ce ? Am sa dau in judecata spitalul jud.in judecata pentru toate acestea .

  2. Moldovan Vasile în

    Functionari si sistem invechit si plini de mita si spagi,nu respecta cetateanul care apeleaza la sistem,i-si bat joc de banii publici si oamenii mor cu zile .

Lasă un comentariu