Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fostul șef al CCR Augustin Zegrean despre revocarea șefei DNA: cine se bucură de plecarea doamnei Kovesi se bucură prea repede și degeaba”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul președinte al Curții Constituționale, bistrițeanul Augustin Zegrean spune că președintele Klaus Iohannis nu avea alternative după ce CCR i-a cerut s-o demită pe Laura Codruța Kovesi de la șefia DNA: ”Nu exista altă soluție, o decizie o respecți sau nu o respecți”, a spus acesta, într-o intervenție telefonică la Digi 24. El a mai adăugat, referitor la decizia președintelui din această dimineață :”dacă nici deciziile justiției nu se respecta, lucrurile se complica rău de tot. Toată lumea trebuie să respecte”

În opinia fostului președinte CCR, în prezent avocat lupta anticorupție nu se va încheia odată cu plecarea Laurei Codruța Kovesi, pentru că această luptă are o susținere puternică în societate: ,„Vă repet. Nu cred nu se termină lupta anticorupție aici pentru ca instituția este mare, este puternică, are mijloace suficiente ca să-si poată face treaba în continuare” iar „cine se bucură de decizia de revocare se bucură cam devreme și degeaba iar lupta anticorupție „este prea susținută de societate și de partenerii externi ca să se oprească aici. Nu se va opri aici”.

„Îmi pare rău pentru Laura Codruța Kovesi, merita să-și ducă mandatul până la capăt, dar daca politicienii asta au vrut, asta au obtinut ”, a mai adăugat Augustin Zegrean

Share.

About Author

Lasă un comentariu