Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avocatul Diana Morar a intrat în cursa internă a PNL la Primăria Bistrița. Patru liberali concurează în competiția internă, iar rezultatul va fi anunțat la toamnă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

PNL Bistrița a anunțat astăzi pe pagina de facebook că în cursa internă pentru desemnarea candidatului liberal la Primăria Bistrița s-a înscris consilierul local Diana Morar. Avocata este al patrulea candidat înscris în competiția internă a PNL, alături de consilierul local Sorin Hangan, președintele organizației, fostul senator Dorin Dobra și Cosmin Moldovan, o fost președinte al organizației de tineret al PDL. Partidul urmează să-și desemneze candidatul în această toamnă.

Avocatul Diana Morar a anunțat pe pagina sa de facebook intenția de candidatură și a notat că ar fi timpul pentru un restart al Bistriței: ”Bistrița merită altceva. Ceva mai bun. Un viitor.Cu siguranță merităm altceva decât conduceri egocentrice, viziuni limitate sau proiecte născute din frustrările unui om. Este ceea ce pana in prezent au dovedit cu prisosinta cei care, vremelnic au fost Învestiți in a conduce destinele acestui oraș și care, prinzând gustul puterii, vor din nou acolo. Între timp Bistrita are nevoie de proiecte și viziuni create alături de bistrițeni și îmbrățișate de aceștia. Alături de încurajările și mesajele de susținere ale bistrițenilor, acestea sunt motivele pentru care am ales să-mi anunț intenția de a candida la Primăria Bistrița, deocamdată în interiorul PNL și să particip la cursa oficială internă pentru desemnarea candidatului. Cred că e timpul pentru un restart al Bistriței.” 

Potrivit anunțului făcut de PNL Bistrița criteriile de desemnare a candidatului liberal pentru municipii va fi aprobată într-o ședință de la începutul lunii august de conducerea centrală: ”președintele organizației Bistrița, Sorin Hangan, a propus un termen de depunere a candidaturilor, toți membrii PNL din municipiul Bistrița fiind informați demers. Liberalii vor să-și desemneze candidatul cel târziu în această toamnă pentru a se pregăti pentru alegerile locale. Pe 4 august, Consiliul Național al PNL, vor aproba procedura de desemnare a candidaților pentru municipiile reședință de județ, conform declarațiilor făcute ieri de liderul Ludovic Orban”

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu