Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident dramatic la Feldru: circulația trenului Iași-Timișoara și traficul rutier pe DN 17 D au fost blocate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un accident de coșmar provocat de un șofer care a intrat cu mașina  pe contrasens a blocat puțin după ora 22,00  întreaga circulație atât rutieră pe DN 17 în comuna Feldru, cât și traficul feroviar. Nenorocirea s-a întâmplat după ce mașina care a pătruns pe contransens a izbit un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe calea ferată,  tocmai când trecea pe acolo trenul Regio Iași -Timișoara, potrivit primelor informații oferite de Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al IJP Bistrița-Năsăud. Mașina lovită de autoturism a mai fost izbită  încă odată, de data asta  de trenul Regio 1756

Ambulanțele și echipajele ISU au găsit la fața locului un morman de fiare contorsionate în care erau incarcerati cei doi ocupanți ai mașinii. Alte două victime rănite se aflau în mașina care a provocat accidentul, între care una încarcerată. O jumătate de oră a durat descarcerarea celor trei răniți. Potrivit ISU Bistrița-Năsăud în jurul orelor 23,00 toate  victimele, trei bărbați și o femeie se aflau în ambulanțe pentru a fi stabilizați înainte de a fi transportați la Spital. Bilanțul provizoriu comunicat de ISU : două victime conștiente, una inconștienta si o alta semiconștientă, niciuna în stop cardio-respirator, însă toate patru grav rănite.

În trenul Iași -Timișoara se aflau în jur de 250 de călători și deși impactul a fost puternic n-au existat victime printre pasageri.

În jurul orelor 23,46 circulația trenului era în continuare blocată, însă traficul rutier a fost reluat pe un fir, dirijat de polițiști. Mai bine de trei ore a avut trenul 1756 întârziere.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu