Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Diana Morar: Taxa adăugată la absurd

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Consilierul local Diana Morar comentează ridicolul situației în care sunt puși aleșii locali chemați să voteze în ședința de astăzi un proiect de taxe pentru parcul de distracții Wonderland care nu există decât pe hârtie, și acolo cu indulgență: ”Cred ca cei mai mulți dintre bistrițeni nu au auzit niciodată de Parcul de aventuri din Wonderland, conceput de către administrația locală PSD special pentru distracția lor, în realitate pentru a mai spăla din eșecul usturător al pârtiei fără zăpadă.

Asa este! În realitate el nu există, poate cel mult pe hârtie, pentru că dacă faci o plimbare în zona Dealul Cocoș găsești urmele defrișării fără milă a arborilor si mai nou, alunecări de teren care pun în pericol întreaga investiție în pârtia fără zăpadă. Acum aceasta alunecă, se surpă”. Diana Morar remarcă faptul că administrația nu s-a obosit să consulte bistrițenii nici măcar ce fel de tematică ar dori să aibă Parcul de distracții: ”În pofida inexistenței sale și a faptului că nimeni nu i-a întrebat pe bistrițeni ce ar dori să aibă ca tematică, puncte de atracție sau elemente componente acest parc de distracții, tot astfel, nimeni nu i-a întrebat dacă sunt de acord ca municipalitatea condusă de PSD să le toace banii pe o asemenea investiție în vârful dealului, în afara orașului.”. În aceste condiții să stabilească și să voteze taxe pentru parcul care nu există este, potrivit consilierului local un adevărat record al absurdului: ”Absurdul nu se oprește aici! Pentru a mai atinge un alt capitol ”de glorie” a proastei faime a orașului propriu, psdistii de la butoanele din Primărie, mai introduc cetățenilor o taxă: taxa de acces în Parcul de distracții care nu există!

Aceasta va fi supusă la vot în consiliul municipal astăzi, în ședința ordinară. Consilierii locali sunt puși astăzi în situația de a vota o taxă care să permită doritorilor intrarea în complexul de agrement. Un mic amănunt: acesta nu există, însă se cere impunerea unei taxe. Cuantumul taxei e greu de precizat dacă e mult sau puțin atâta timp cât nici consilierii ce trebuie să voteze proiectul nu cunosc nici existența, nici tematica și nici elementele componente ale parcului.
Mă întreb cine sunt doritorii?” scrie Diana Morar pe facebook.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Eu ma intreb cine ar fi dobitocul care sa scoata leuti pt. taxa din NEWARLAND a lu OTC.Uite si cioatele de pe delusor in pictorialul de fata.No vedeti de ce fuge delusorul la vale. ? Firma care a facut studiul GEO este acuma in faliment. Dragut nu ?

Lasă un comentariu