Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Victimele teribilului accident de azi noapte de la Feldru sunt politraumatizate. Cel mai grav, un tânăr de 21 de ani e internat la Cluj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cele patru victime ale accidentului de la Feldru în care o mașină a fost izbită de altă și proiectată în fața trenului Ia;i -Timișoara au supraviețuit miraculos, însă au politraumatisme din cap până în picioare, fracturi , dar și traumatisme cerebrale

Una dintre cele mai grave stări le are tânărul de 21 de ani din mașina izbită de tren.  Avea șoc hemoragic în momentul în care a ajuns la Spitalul de Urgență Bistrița și traumatisme craniene și abdominale, contuzie pulmonară, ruptură de splină și o mulțime de fracturi deschise și închise , potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgență Bistrița-Năsăud , Camelia Strungar. De altfel gravitatea stării a impus transferul la Spitalului de Urgență din Cluj.

Toate trei victimele rămase la Bistrița au leziuni severe.  Un tânăr de 22 de ani este în comă indusă , cu traumatism cranio cerebral grav, contuzii hemoragice la nivelul capului, și mai grav hemoragie subarahnoidală. Are de asemenea un traumatism toraco-abdominal după ce a fost strivit între fiarele contorsionate, probleme renale, contuzie pulmonară și fracturi în zona bazinului. Tânărul a fost operat în timpul nopții și se află la terapie intensivă.

Și tânăra de 29 de ani implicată în accident este la terapie intensivă, pe secția de ortopedie. Are fracturi costale multiple,traumatisme toraco-abdominale închis, contuzie pulmonară bilaterală și fracturi închise și deschise la șold și gambe.

O a 4-a victimă a accidentului, un bărbatde 40 de ani e și el politraumatizat,  are traumatism cranio cerebral cu pierderea stării de conștiință, contuzie pulmonară, fracturi și a rămas cu un deget amputat ca urmare a accidentului.  Pacientul este internat în Secția Chirurgie – Anestezie Terapie Intensivă, informează purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu