Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele PSD Radu Moldovan declară public că primarul Crețu nu va mai candida la Primăria Bistrița în 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderul PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan a declarat astăzi într-o emisiune televizată la AS-TV că primarul Ovidiu Crețu nu va mai candida în 2020 pentru Primăria Bistrița și că acesta i-ar fi comunicat decizia sa într-o discuție particulară. Declarația lui Radu Moldovan a fost făcută, după ce realizatorul TV i-a atras atenția că Ovidiu Crețu ar fi declarat în urmă cu o săptămână, tot într-o emisiune la AS-TV, că nu respinge ideea unei noi candidaturi dacă sondajele vor arăta asta iar partidul i-o va cere:   ”Domnul primar Crețu n-a spus niciun moment că el vrea să mai candideze. Așa ați tradus  dumneavoastră jurnaliștii lucrul asta ” a fost replica șefului filialei Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud.

Acesta a ținut să adauge: ”Vă spun următorul lucru, public, aici și oricând pot sta față în față cu primarul Crețu: eu am avut o discuție colegială,  bărbătească, cu domnul primar Crețu, în care decizia dansului  este una definitivă  și irevocabilă de a nu mai candida. Cu lucrurile serioase noi nu ne jucăm: azi candidăm, mâine nu mai candidăm și apoi iar candidăm și tot așa. Deci eu vă spun că primarul Ovidiu Teodor Crețu nu va mai candida. Că el se mai joacă așa cu dvs cu jurnaliștii, cu prietenii lui, că mai lasă loc de interpretat…Eu îl știu un om foarte serios și un om de onoare și știu ce am discutat noi doi”.

Moldovan: vicele Nicolae pornește cu prima șansă, dar decizia se va lua după sondaje

Șeful PSD BN și al Consiliului Județean mai spune și că s-a convenit ca viceprimarul Cristian Niculae, devenit președinte PSD Bistrița să ocupe funcția de viceprimar tocmai pentru ca timp de 4 ani să învețe administrație pentru o candidatură la funcția de primar: ”împreună cu domnul primar am stabilit  că doar nu puteam să-l promovăm viceprimar fără acordul primarului. În urma discuției cu domnul  primar l-am promovat pe domnul Nicolae: să învețe în 4 ani care sunt problemele municipiul Bistrița, să învețe lucrurile bune de la primarul Crețu, să-i continue proiectele …Ca sa lămurim lucrurile: cu prima șansă pornește viceprimarul Cristian Nicolae, însă cei care vor decide lucrurile sunt cetățenii municipiului Bistrița: pentru că vom face sondaje și vreau să vă spun că, candidatul îl propune Biroul politic județean, ii validează Comitetul Executiv Județean ( CEX-ul) care este format din toți președinții de organizații județene si toți primarii din județ…Iar o ultimă validare se face la nivel național.” a mai spus șeful PSD Bistrița-Năsăud în emisiunea de la ASTV.

”Chiar dacă unii îl critică, eu nu mă dezic de colegii mei!” 

Radu Moldovan a spus chiar că primarul a anunțat decizia sa de a nu mai candida și de a-l susține pe Cristian Niculae la primărie în toamna anului trecut, la conferința municipală de alegeri. E vorba de alegerile interne în urma cărora viceprimarul a ajuns președintele organizației municipale a PSD, funcție deținută în urmă cu câțiva ani de primarul Crețu. ”Eu va spun următorul lucru : chiar daca sunt voci care-l critica pe Ovidiu Crețu eu nu ma dezic de colegii mei. Eu nu ma dezic de Ovidiu Cretu, ca si fiecare dintre noi, cu mine în frunte, a făcut si greseli, a făcut și lucruri bune, că e om” a mai adaugat Radu Moldovan.

Declarațiile lui Radu Moldovan au fost făcute în ultimele trei minute ale unei emisiuni înregistrată realizate de Cristian Berari, care poate fi urmărită în această seară de la ora 21,00 la 22,00 pe AS-TV, iar de mâine urmând să fi e disponibilă și online pe site-ul AS-TV.ro

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu