Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fost ministru de externe despre ultima ispravă a Vioricăi Dăncilă: ”a găsit una din cele mai sensibile zone din Europa să facă una dintre cele mai impardonabile gafe”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cristian Diaconescu, fost ministru de externe al României a calificat ultima gafă a Vioricăi Dăncilă de la vizita de stat de miercuri din Muntenegru, în care a încurcat numele capitalei țării gazdă cu cel al capitalei statului vecin, Kosovo, drept o monstruozitate care ar fi putut genera consecințe imprevizibile. Diaconescu a explicat într-o emisiune la Realitatea TV că date fiind tensiunile din zonă, inclusiv cu statul kosovar, primul ministru român ar trebui să se considere fericit că după o asemenea gafă premierul muntenegrean nu i-a întors pur și simplu spatele, să iasă din încăpere: ”Chiar dacă pare la prima vedere o confuzie accidentală, acolo e o zonă cu conflicte, iar o declarație de genul acesta poate genera nici nu știu ce. Nu ar fi fost de mirare, dacă premierul statului muntenegrean ar fi intors spatele și ar fi părăsit sala. Zona este extrem de sensibilă,  e un loc in care nu ai voie să greșesti. ..Noi ne înfuriem când diferite vedete rock vin la București și spun că se afla la Budapesta, dar să comiti o asemenea gafă ca sef de guvern? La acest nivel asemenea greșeli sunt de neconceput, pur și simplu nu se întâmplă. 

În  al doilea rând in trei luni vom asigura presedentia Uniunii Europene și se va ajunge să se râdă de tară noastră. Și cu toata prietenia eu nu-l inteleg pe Dragnea. pentru că se face de râs tot PSD-ul cu așa ceva. Doamna Dăncilă a gasit una din cele mai sensibile zone din Europa să facă una dintre cele mai impardonabile gafea mai spus Cristian Diaconescu care a explicat și că ministerul de externe livrează premierului un amplu dosar al vizitei pe care urmează să o facă.

Cum au dispărut sau au fost cenzurate filmările pe canalele oficiale

Viorica Dăncilă a spus miercuri în cadrul conferinței de presă comune cu premierul din Muntenegru că e bucuroasă că se află în Priștina, capitală Kosovo-ului, stat nerecunoscut de România  în loc de Podgorica. Atunci când a tradus  translatorul oficial l-a corectat pe premier român și a spus corect, Podgorica. Pentru a masca eroarea Vioricăi Dăncilă pe contul oficial de youtube a Guvernului din Muntenegru a fost tăiat sunetul exact când pronunța greșit numele capitalei, relatează G24 Media care scrie și că înregistrarea a dispărut cu totul de pe pagina de facebook a Guvernului român, însă filmul circulă în mediul virtual fiind postat de Realitatea TV, dar și de alte televiziuni

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu