Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Simionca critic cu conducerea Poliției :”cum să ieși în conferință de presă pentru un om care nu a încălcat legea? Să iasă când la Sfântu Gheorghe se pune steag negru”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Ionuț Simionca a criticat reacția considerată exagerată a șefilor Poliției Române care au organizat o conferință de presă pentru a explica de ce-i se face dosar penal românului care circula cu numere de înmatriculare ”ofensatoare la adresa PSD”.

Simionca a apreciat marți într-o conferință de presă că nu este adeptul acestui gen de mesaje, dar că nu-i poți face într-un stat european dosar penal unui om care nu a încălcat legea: ”Eu nu cred că mesajele ofensatoare sunt binevenite, nu contează la adresa cui, dar, în acelaşi timp, dacă omul nu a încălcat legea de ce să-i faci dosar penal? Adică, domnule, dă-i o sancţiune sau ridică-i numerele, dacă sunt ofensatoare. Pentru ce să-i faci dosar penal, că nu a încălcat legea? Fă-i dosar penal dacă conduce beat la volan sau în funcţie de Codul Rutier”, a spus Simionca.

Acesta a denunțat reacția la vârf pe un asemene subiect, pentru că e ofensator pentru partidul la guvernare, în condițiile în care pentru ofensa adusă drapelului României la Sfântu Gheorghe de ziua imnului aceeași șefi n-au simțit nevoia să reacționeze:  ” Nu e normal să scoţi toată conducerea ministerului, să facă conferinţe de presă pe un subiect atât de irelevant…Noi suntem o tară europeană, dar dacă cetățeanul european nu a încălcat în niciun fel legea ..trebuie să păstrăm un dram de normalitate. Dar dacă omul n-a încălcat legea, . nu poti să iesi tu, toata conducerea politiei române …ăsta e un subiect pentru un chestor sau un comisar sef? Asta e un subiect pentru presă . Trebuiau să dea un comunicat, dar nu poate să iasă toată poliția română pentru așa ceva? Să iasă când la Sfântu Gheorghe se pune un steag negru de ziua drapelului național și să spună că l-au amendat pe primarul localității că a pus steag negru, dacă există lege pentru așa ceva. Nu să ieși pentru un om care și-a plătit taxele, și-a plătit rovineta, suntem in UE :mesajul e jignitor, ok cei din Suedia puteau da o notificare: retragem plăcuțele și le punem numere roșii. Dar nu poți să-I faci unui om dosar penal ”

Share.

About Author

Lasă un comentariu