Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Locuitorii de pe mai multe strazi din Beclean vor consuma mâine hrană rece.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Timp de cel puțin 12 ore locuitorii mai multor străzi din Beclean nu vor avea marți, 7 august gaze naturale după ce Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat, ca urmare a înlocuirii unei conducte magistrale, anunță Delgaz Grid Nord.

Potrivit unui comunicat de presă al distribuitorului furnizarea gazelor va fi sistată între orele 8,00-21,00 pe străzile: Aleea Zorilor, Şieului, Aleea Gării şi Bobâlna, respectiv, parţial strada 1 Dec.1918 (blocurile D1-2, sc. I-IV). ” Prin această lucrare se finalizează un proiect de investiţii care a urmărit modernizarea a peste 5.5km din reţeaua locală de distribuţie a gazelor naturale, în valoare de aproximativ 1.3 milioane lei. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cu ora 21.00” precizează comunicatul de presă al DelGaz Grid,

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea alimentării să supravegheze modul de ardere a gazelor naturale timp de 30 minute. ”În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau  0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)” comunică furnizorul de gaze naturale Delgaz Grid.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu