Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trenurile de lung parcurs au astăzi întârziere de cel puțin 2 ore după accidentul din Dolj. Și cei care au călătorit spre Bistrița au pățit-o

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Accidentul de tren de ieri din județul Dolj, unde un mărfar a deraiat și mai multe vagoane au căzut în gol a dat peste cap întreaga circulație a trenurilor din România de ieri și de astăzi. De altfel purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Adrian Vlaicu a declarata astăzi că, din cauza conexiunilor între trenuri, întreaga rețea feroviară va fi perturbată luni:  ”Recomandăm călătorilor să-şi ia în calcul o întârziere în medie de două ore pentru a ajunge la destinaţie şi să solicite asistenţă echipelor din tren ori de câte ori este nevoie” a spus acesta pentru Agerpres.

Potrivit tabelei privind circulaţia trenurilor din Gara de Nord Bucureşti  luni un tren IR care urma să vină de la Craiova avea 215 minute întârziere, un IR de la Timişoara – 240 de minute şi un alt IR din Tg. Jiu – 115 de minute. În plus, şi circulaţia pe ruta Constanţa-Bucureşti a fost afectată luni dimineaţă, după ce o locomotivă s-a stricat pe traseu şi a fost înlocuită. Astfel, două trenuri spre Mangalia, cu plecare din Gara de Nord, au întârzieri de 290, respectiv 195 de minute, menționează Huff.ro.

Nici trenul care a plecat din Bistrița aseară către București n-a făcut excepție. Trenul  IR 1641/1648 din București spre Bistrița ajuns cu două ore mai târziu în stația de sosire: ” trebuia să plecăm la 21,10 și am pornit abia la 22,10” explică Ciprian Ianoși un bistrițean care s-a reîntors de la București la Bistrița. Pe parcurs întârzierea a devenit și mai mare iar trenul a anus cu aproape două ore întârziere la Bistrița. ” trebuia să ajungă la 5,25 și a ajuns la 7, 25” explică bistrițeanul.

 

21,10,

5,25, 7, 20 intarzieri uriase , cu o ora mai

 

„Recomandăm călătorilor să-şi ia în calcul o întârziere în medie de două ore pentru a ajunge la destinaţie şi să solicite asistenţă echipelor din tren ori de câte ori este nevoie”, a afirmat el.

Potrivit oficialului CFR, circulaţia feroviară este încă afectată de accidentul de duminică, când un tren de transport marfă cu 23 de vagoane-cisternă cu biodiesel a deraiat pe magistrala Bucureşti – Craiova, în zona podului CF din localitatea Cârcea, pe sensul de deplasare spre Craiova, iar podul s-a rupt şi mai multe vagoane au căzut în gol.

Potrivit tabelei privind circulaţia trenurilor din Gara de Nord Bucureşti, luni dimineaţă la ora 11:00, un tren IR care urma să vină de la Craiova avea 215 minute întârziere, un IR de la Timişoara – 240 de minute şi un alt IR din Tg. Jiu – 115 de minute.

În plus, şi circulaţia pe ruta Constanţa-Bucureşti a fost afectată luni dimineaţă, după ce o locomotivă s-a stricat pe traseu şi a fost înlocuită. Astfel, două trenuri spre Mangalia, cu plecare din Gara de Nord, au întârzieri de 290, respectiv 195 de minute.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu