Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primul drum cu mașina nou cumpărată i-a fost fatal. Coliziune frontală cu o victimă la Mureșeni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un sucevean care își cumpărase o mașină din Bistrița-Năsăud a murit astăzi pe drumul de întoarcere spre casă, după ce autovehiculul a intrat pe contrasens și s-a izbit de o utilitară a companiei producătorului de mezeluri Combis, în Mureșenii Bârgăului.

Polițiștii nu au reușit să stabilească din ce cauză mașina condusă de suceveanul de 64 din ani din Scheia a ajuns pe contrasens și iau în calcul în acest moment orice ipoteză, de la oboseală la volan, starea de sanatate, neatenție la volan sau chiar o defecțiune auto.

Imediat după accident un echipaj ISU a reușit să-l descarcereze pe suceveanul pe care l-au găsit în stop cardiorespirator și paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare. Un elicopter Smurd a aterizat chiar la fața locului pentru a-l prelua pe bărbat, însă a plecat gol după ce a fost declarat decesul.

Minute în șir circulația pe DN 17 a fost blocată din pricina accidentului dar si a elicopterului sosit la intervenție. Șoferul mașinii cu care s-a colizionat frontal mașina suceveanului, un tânăr de 27 de ani a scăpat cu leziuni minore, anunță purtatorul de cuvânt al IJP, Crina Sârb.

Se pare că victima tocmai achiziționase mașina cu care a provocat accidentul.

Share.

About Author

Lasă un comentariu