Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele PMP propune de la Bistrița polul opoziției împotriva PSD, ”partidul care susține cel mai slab guvern din ultima suta de ani”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderul PMP Eugen Tomac  crede că singura șansă de a înlătura partidul care a dat cea mai slabă guvernare din ultima sută de ani” este reunirea tuturor partidelor de opoziție și participarea în comun la viitoarele alegeri: ”Soluția noastră e de creea un pol de opoziție anti-PSD care sa câștige și alegerile europarlamentare și cele locale din 2020 pentru a avea șansa să guvernăm. Singurul lucru care ne rămâne e să începem să discutăm. Dacă vom reuși să fim raționali și sa creem aceasta structură mult mai devreme vom fi mult mai credibili în ochii românilor. Dacă vom cauta scuze pentru tot felul de chestiuni, atunci PMP va merge singur și la europarlamentare, și asa mai departe. Dar cred ca e necesar sa gândim un pic mai matur” a declarat Eugen Tomac .

Președintele PMP spune că în această coaliție anti-PSD ar putea fi invitate să facă parte nu doar partidele de opoziție, ci și organizații: ”Dacă în mod real vrem să devenim o alternativă la actuala majoritate, suntem obligaţi să începem să gândim în termeni pragmatici şi să şi acţionăm în această direcţie, pentru a constitui o alianţă, o coaliţie, un pol politic i-aş spune eu anti-PSD, pentru că în acest pol politic pot intra nu numai partide, pot intra şi organizaţii care militează pentru diferite obiective care sunt susţinute şi de noi. Pentru că eu sunt convins că, dacă vom reuşi să creăm acest pol anti-PSD, vom reuşi să câştigăm toate bătăliile electorale de acum încolo”,

Eugen Tomac a mai spus că toate derapajele prin care a trecut România de la preluarea guvernării de către actuala coaliție culminând cu cel mai prost guvern pe care România l-a avut în ultima sută de ani face această coaliție singura cale de a scăpa de Guvernul ”care nu e altceva decât a adunătură de neisprăviți a căror singur criteriu e să fie mai proști decât Viorica Dancilă. până și comuniștii erau mai atenți și nu-și permiteau să pună oameni care să nu înțeleagă ce se petrece în jurul lor”

Tomac a mai spus și că ” cred ca e mai necesar decat niciodată această coaliție anti-PSD. In cazul in care celelalte partide considera ca nu e necesar acest demers PMP va avea la europarlamentare cea mai buna lista…Si daca va fi nevoie vom avea un candidat la alegerile prezidentiale foarte bun. Deci noi suntem pregatiți și de prima varianta, pentru ca trebuie sa fim lucizi în a găsi cea mai bună variantă să putem opri această majoritate toxică deja” a mai spus Eugen Tomac la Bistrița

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu