Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Șase oameni au ajuns la spital după o coliziune între două mașini în Livezile

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Duminică seara o coliziune între două autoturisme în localitatea Livezile a blocat traficul pe DN 17 minute în șir. Echipajele ISU și ale Serviciului de Ambulanță au fost alertate de accident în jurul orelor 21,00. Deși anunțul primit de ISU  indica o persoană încarcerată la sosirea echipajelor toți cei șapte ocupanți ai celor două mașini reușiseră să iasă sau să fie scoși din autoturismele implicate în accident.

Șase victime, între care trei copii au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la Spitalul de Urgență pentru investigații medicale și tratament, anunță purtătorul de cuvânt ISU, Marius Rus.

Deși traficul  a fost întrerupt minute bune după ora 21,00 Serviciul Infotrafic al Poliției Române nu a menționat blocarea arterei de circulație. În schimb buletinul Infotrafic de astăzi a menționat astăzi  la primele ore ale dimineții blocarea mai bine de 35 de minute tot a Drumului DN17, însă în apropiere de Șieu Măgherus, între Bistrița și Beclean ca urmare al unui alt accident în care un autoturism a lovit un cap de cod, trei persoane fiind grav rănite

Share.

About Author

Lasă un comentariu