Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dimineața accidentelor: au fost patru în câteva ore

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dimineața de luni n-a fost deloc liniștită pe șosele din Bistrița-Năsăud. În jurul orei 2,00 dispeceratul ISU a fost sesizat pentru a interveni chiar în apropiere, la intersecția dintre Sigmirului cu Industriilor . O mașină a intrat într-un parapet iar unul dintre pasageri a trebuit descarcerat. Intervenția s-a încheiat cu bine, iar victima a ajuns în scurt timp la UPU pentru investigații medicale, anunță purtătorul de cuvânt ISU, Marius Rus.

Al doilea accident al dimineții s-a înregistrat la Fiad (foto) în jurul orei 5,00, co o mașină care s-a răsturnat. Și aici a fost nevoie de intervenția echipajului de la Descarcerare, care a  încheiat întervenția orei 5,35 și a predat victima cu politraumatisme, însă conștientă echipajelor medicale de pe Ambulanțe.

UPDATE: potrivit polițiștilor mașina era condusă de un tânăr de 27 de ani din Fiad, care a pierdut controlul direcției de deplasare a mașinii și a intrat într-un copac, după care s-a răsturnat. Tânărul șofer a fost testat cu aparatul etilotest și s-a dovedit ca ar fi consumat alcool inainte de a seurca la volan, având o alcoolemie de peste 0,50 mg l/alcool pur în aerul expirat.

 

Un al treilea accident al dimineții s-a înregistrat tot în Bistrița și tot e Drumul Sigmirului, în jurul orei 8,00. Un autoturism a intrat într-o țeavă de gaz, iar șoferul  a avut nevoie de intervenția unui echipaj de pe Ambulanță.

În jurul orelor 11,00 un al patrulea accident s-a produs în Chiraleș ( Lechința) după ce o mașină s-a răsturnat. Victima a fost găsită în afara autoturismului, cu răni ușoare.

An de an luna august înregistrează, cel puțin în Bistrița-Năsăud vârful accidentelor comparativ cu orice altă lună calendaristică.

Share.

About Author

Lasă un comentariu