Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum a reacționat conducerea hotelului indicat de Liviu Dragnea în povestea asa zisei tentative de asasinat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Athenee Palace a postat recent un comentariu pe pagina sa de facebook la o zi după Liviu Dragnea a menționat hotelul drept loc de cazare al unor potențiali atentatori la viața sa despre care a susținut că s-ar fi petrecut prin iunie 2017, iar pagina respectivă s-a umplut de sute de recenzii care făceau glume pe seama povestii debitate de liderul PSD.

”Va multumim pentru mesajele postate astazi. Va asiguram ca protectia si siguranta oaspetilor si a vizitatorilor nostri este de importanta vitala pentru noi, si ca nu avem nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent in presa” au scris astăzi cei de la Atenee Palace Hilton București pe pagina de facebook, atât în limba română, cât și în engleză, la o oră după a doua ieșire publică a lui Liviu Dragnea cu amănunte referitoare la așa zisa tentativă de asasinat.

Internauții s-au întrecut în a acorda stele hotelului după povestea lui Dragnea 

Liviu Dragnea a fost astăzi ținta glumelor pe rețelele de socializare, iar pe pagina de facebook a hotelului a fost un adevărat festival de umor. Managementul hotelului a păstrat toate comentariile pe pagină. Majoritatea comentatorilor susținau că vor să inchirieze camere în grupuri de câte patru bărbați pentru misiuni speciale sau se amuză scriind că au esuat pentru că serviciile de prea bună calitate i-au distras de la misiune:  ”Buna ziua, in primul rand vreau sa va multumesc pentru primirea calduroasă si serviciile de calitate. M-am cazat in urma cu aproximativ un an la dumneavoastra la hotel impreuna cu 3 prieteni, venisem toti 4 in Bucuresti cu un contract anume, aveam o perso… o treaba de rezolvat. Din nefericire când am intrat in baie sa asamblam niste arma… niste masini de ras s-a blocat usa in spatele nostru si de atunci batem din interior si strigam sa ne descuie cineva.
Ar putea totusi cineva sa vina sa ne dea drumul acum? Am inteles ca s-a vorbit pana si in presa de cazul nostru” scrie un internaut care a acordat 5 stele hotelului.

Hai sa vedem fotografiile de acum un an cu cei 4 “magnifici” care il cautau pe Dragnea si la anul imi fac concediul la voi” cere un altul. ”Nu v-am vizitat, dar am auzit ca aveti servicii atat de exceptionale incat profesionisti bine platiti uita sa isi mai faca munca, preferand sa stea in hotel (trei saptamani) si sa beneficieze cat mai mult de serviciile dumneavoastra.” se amuză un altul.

”Excelent! Camere mari, am stat 4 colegi; asteptam si un invitat, dar n-a mai venit. Mincinos, ca de obicei. Oricum, promitem sa ne intoarcem cu proxima ocazie.” face caterincă un altul.

”Excellent services. Special care is taken of groups of exactly 4 people. Preferably male and on business assignment.” (Excelent pentru cetateni care se deplaseaza in grupuri de cate 4) recomandă un glumeț sau ”O şedere plăcută, room service şi toate. Un acoperiş destul de alunecos, totuşi” comentează un altul.

Unii își fac probleme însă că menționarea hotelului în așa zisa poveste a tentativei de asasinat va afecta imaginea si bussinesul companiei care-l administrează: ”Unde dai și unde crapă… dar aveți 5 stele și de la mine pentru James Bond și pentru că nimeni nu are voie să vă terfelească imaginea pe la televiziuni dubioase.” in timp ce alții cred că hotelul nu va pierde pentru că a fost târăt într-o asemenea poveste, ci dimpotrivă: ”E festival la Athene Palace Hilton Bucharest! Flaușatu’ național aduce 5* în cascadă pentru acest minunat hotel.” scrie altcineva.

”Un loc criminal pentru a rămâne, CAMERE UIMITOARE PENTRU GRUPURI DE 4, distanţă de mers pe jos de casa Parlamentului” scrie în engleză un vizitator, făcând un joc de cuvinte.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat ieri seară la Antena 3 că ar fi fost victima unei tentative de asasinat și a indicat patru bărbați care ar fi fost cazați la Atenee Palace în iunie 2017. Astăzi Dragnea a completat scenariul într-o intervenție telefonică la același post de televiziune, în care a mai adăugat amănunte poveștii: cei patru ar fi fost îmbrăcați în negru și s-ar fi îndreptat către el și partenera sa, amenințători făcându-i și un semn explicit. Dar că s-au răzgândit după ce unul ar fi primit un telefon. Dragnea a mai spus și că nu ar fi făcut sesizare pentru că n-ar avea încredere în instituțiile statului român.  Pe de altă parte Parchetul Public a infirmat că ar fi primit vreo plângere sau ar fi deschis vreun dosar în acest caz  La fel au negat că ar fi știut ceva Serviciul Român de Informații, SIE sau SPP-ul.

 

Sursă foto: Observator prahovean

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu