Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Inconștiență fără margini: a condus fără permis scheletul unei mașini și a băgat în spital o copilă de 13 ani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un puști de 18 ani , fără permis,  la volanul unui autovehicul care cu greu poate fi numit mașină a pornit-o în 23 august pe un drum comunal din satul său, Mireș, comuna Chiuza și a acroșat o fetiță de 13 ani, aflată pe o bicicletă. Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs după ce fata care mergea în aceeași direcție de mers cu așa zisa mașină ar fi făcut o manevră de întoarcere în momentul în care a fost acroșată și trântită la pământ. În urma accidentului fata a fost diagnosticată cu fractură la membrul superior dar și la o gambă și a fost transportată de urgență la spital.

Testat cu etilotestul puștiul de 18 ani nu consumase alcool, însă în rest lista infracțiunilor e una lungă: pe lângă faptul că n-avea permis de conducere, mașina, care era mai degrabă o caroserie cu motor nu era, evident nici înmatriculată.

A fost trimis în fața unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud  și riscă să primească mandat de arest. Polițiștii au fost de-a dreptul socați când au văzut mașina la volanul căreia s-a urcat puștiul: n-avea lunetă, uși, parbriz și alte elemente ale caroseriei (foto)Arată ca și cum cineva i-ar fi pus motor unei caroserii.

Politța Beclean face în continuare cercetări în acest caz.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu