Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un adolescent de 15 ani a murit duminică într-un teribil accident în Dipșa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 15 ani a murit astăzi în urma unui teribil accident de circulație în Dipșa. Echipajul de pe Ambulanță s-a chinuit să-l resusciteze mai bine de oră, însă manevrele n-au dat rezultate, iar adolescentul a fost declarat decedat. Potrivit ISU Bistrița-Năsăud alte patru victime aflate în mașină au fost transportate la UPU Bistrița pentru investigații.

Stirea inițială:Un grav accident de circulație înregistrat duminică după amiaza în Dipșa s-a soldat cu trei răniți, dintre care unul în stop cardio-respirator. Potrivit primelor informații, furnizate de ISU Bistrița-Năsăud un șofer a pierdut controlul și a intrat într-un cap de pod. Echipajele ISU ajunse la fața locului au început manevrele de resuscitare în cazul uneia dintre victime, anunță ISU Bistrița-Năsăud, dar și îngrijiri medicale în cazul celorlalte persoane aflate în mașină.

      

Potrivit polițiștilor mașina implictă în accident, condusă de un tânăr de 24 de ani din Viile Tecii  avea viteză excesivă  în momentul accidentului. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă pe fondul vitezei si mașina s-a izbit într-un cap de pod a explicat Crina Sârb,  purtătorul de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud care sunt primele concluzii post-accident. Șoferul nu băuse, însă avea permisul suspendat de polițiști. Și a riscat viețile altor celor patru pasageri din mașina sa toți tineri cu vârste între 15 și 17 ani.

 

Foto: ISU BN

Share.

About Author

Lasă un comentariu