Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Consilierul local PNL Diana Morar are luni program de audiențe pentru probleme cetățenești. E singurul consilier care are asemenea inițiative din actualul deliberativ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Avocata Diana Morar demarează de luni o serie de audiențe cu bistrițenii în calitatea sa de consilier local. Programul de audiențe începe de la ora 16,30 și va continua până la ora 18,00 la sediul PNL din strada Nicolae Titulescu nr. 11 Consilierul local și-a făcut publică inițiativa în urmă cu câteva zile pe pagina sa de facebook: ” dragi bistrițeni prin dialog putem găsi soluții la problemele cu care vă confruntați. În acest sens vă invit la sediul PNL Bistrița, str. Nicolae Titulescu 11 pentru a discuta despre problemele voastre cetățenești. Vă asigur de întregul meu sprijin și de toată considerația” este mesajul consilierului  local Diana Morar.

Avocata este singurul consilier care are o asemenea inițiativă în actuala formulă a Consiliului Local Bistrița, în condițiile în care, potrivit legii administrației publice locale (art 51, p 3) toți consilierii ar trebui să organizeze întâlniri cu cetățenii și audiențe.

Share.

About Author

Lasă un comentariu