Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi judecători ai Tribunalului Bistrița-Năsăud pleacă la pensie în luna septembrie. Președintele Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele  secției a 2-a, civile de Contencios Administrativ a Tribunalului Bistrița-Năsăud, judecătorul Ioan Părăuan s-a pensionat, iar decizia de pensionare intră în vigoare începând din 7 septembrie 2018. Președintele Klaus Iohannis a semnat în 31 august decretul de eliberare din funcție a magistratului bistrițean, decret publicat pe site-ul presedinției.

Judecătorul Ioan Părăuan este cunoscut în spațiul public și datorită calității sale de președinte al Biroului Electoral Județean la mai multe serii de alegeri. Ultimele au fost alegerile parlamentare din 2016, însă același judecător a fost președinte și cu 4 ani înainte al BEJ-ului.

Un alt judecător al Tribunalului Bistrița-Năsăud a plecat în pensie la finalul acestei vacanțe judecătorești. Este vorba de magistratul Daniella Berbecariu pentru care încetarea activității s-a produs începând din 1 septembrie. Numele magistratul bistrițean a apărut într-o investigație DNA în care era suspectată de luare de mită de la părinții unui acuzat de omor, însă investigația nu s-a finalizat cu punerea acesteia sub acuzare.

Share.

About Author

Lasă un comentariu