Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Radu Moldovan: ”Nu sunt dintre PSD-iștii extrem de supărați că România nu va avea un președinte cu carnet de partid la PSD

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderul PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan  a susținut într-o conferință de presă la sediul CJ  că personal nu e deranjat de ideea ca președintele de la ALDE, Călin Popescu Tăriceanu să candideze și în numele partidului său pentru președinția României, așa cum s-a agreat la ultimul CEX al partidului, cel de sâmbăta trecută : ”Eu nu fac parte din categoria PSD-iștilor care sunt extrem de supărați că România nu va avea președinte cu carnet de partid la PSD. Din punctul meu de vedere treaba cu carnetul este o chestiune secundară” a fost răspunsul lui Moldovan la întrebarea unui jurnalist.

Radu Moldovan, care n-a participat la CEX-ul cu pricina, în urma căruia Gabriela Firea, primarul Capitalei a declarat că propunerea ca Tăriceanu să devină și candidatul PSD-ului la prezidențiale n-ar fi fost primită cu entuziasm de participanții la ședință, susține că nu e deranjat ca cineva din afara PSD-ului să candidez atâta vreme cât acesta este un altfel de președinte decât au fost Băsescu și Iohannis: ”Trebuie să fie un altfel de președinte decât i-am avut pe ultimii doi…Unul pe care să-l intereseze România și nu unul care să facă tot felul de jocuri., Un președinte care de exemplu să se scrie despre el, după ședințele Consiliului European că s-a bătut pentru a apăra interesele României. N-am văzut  lucrul acesta la niciunul din cei doi”

Întrebat dacă primarii PSD o să se bată pentru un președinte din alt partid, Radu Moldovan a replicat: ”Lucrurile ușoare sunt pentru oameni slabi, noi suntem puternici”. Președintele PSD BN susține că oamenii vor proiecte și președinți de țară unificatori și nu i-ar interesa din ce partide  provin:” La cum arată nivelul de informare al cetatenilor de astăzi va conta foarte mult proiectul celor care vor candida la președinție. Eu unul sunt sătul cinci metri peste gard de circoteca la care asist de o grămadă de vreme și nici măcar în anul Centenar nu avem pe cineva care să pună românii la masă să-i unească, unul care are astfel de rol și care nu face absolut nimic. Dimpotrivă blochează absolut tot. Noi nu avem rectificare bugetară pentru că domnul Iohannis nu se poate plimba mai puțin, și nu și-a cheltuit banii… M-aș fi așteptat să-și întrerupă concediu pentru a face rectificare nu să suspende azi ședința CSAT ”.

Șeful PSD Bistrița-Năsăud a făcut declarațiile la o conferință de presă prilejuită de semnarea contractului de execuție a proiectării pentru reabilitarea Castelului de la Posmuș.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu