Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Șefii PSD mulțumiți de bistrițeanul Daniel Suciu: l-au lăsat și în sesiunea asta lider de grup la deputați

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Daniel Suciu, deputatul PSD de Bistrița-Năsăud a ajuns și în noua sesiune parlamentară lider de grup,cu binecuvântarea șefului de partid și de Cameră a Deputaților, Liviu Dragnea.

Suciu a postat fotografii cu momentul realegerii, în care apare la masa șefimii PSD în compania lui Liviu Dragnea, a primului ministru Viorica Dăncilă și a senatorului Șerban Nicolae..

Fostul ziarist, actualmente lider de grup la PSD a scris și un mesaj în dreptul fotografiilor în care mulțumește colegilor pentru alegere și vorbește despre legile importante pe care au izbutit să le voteze în fosta sesiune, ”cu tot scandalul”:”Le mulțumesc colegilor pentru reconfirmarea în poziția de lider de grup și, chiar dacă ne-am urat astăzi sesiune ușoară, sunt convins că nu va fi așa. Stă mărturie precendenta perioadă dar cu tot scandalul am votat și multe legi importante. Așa vom face și acum. Succes tuturor!” scrie Daniel Suciu pe pagina de facebook.

Printre legile votate anul trecut de Camera Deputaților la inițiativa grupului majoritar condus de Daniel Suciu și care au născut controverse sunt adoptarea pe repede înainte și aproape fără dezbatere a modificările la Codul penal, Codul de procedură penală și celelalte legi din pachetul legilor justiției, fiecare retrimise de președinte pentru reexaminare, după ce au generat proteste ale magistraților și societății civile. Tot printre legile votate în precedenta sesiune prelungită și în iulie s-a numărat Noul Cod Administrativ, dar și legile care i-au pricopsit pe primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene cu îndemnizații speciale acordate la pensie. Și tot în sesiunea legislativă trecută a fost votată legea Manualului Unic și a cea a Editurii Unice, ale căror efecte imediate sunt în această toamnă manualele noi de clasa a 6-a, pline de greșeli grosolane, scoase pe banda rulantă de Editura unică Didactică și Pedagogică.

Share.

About Author

Lasă un comentariu